?>
کد خبر: 221654
A

اعلام قرارداد‌های جدید آمریکا در زمینه هوش‌مصنوعی در خاورمیانه/ ترامپ از تعهدات ۶۰۰ میلیارد دلاری از سوی عربستان به شرکت‌های فناوری ایالات‌متحده خبر داد

شرکت‌های فناوری ایالات متحده در حالی که ترامپ در حال بازدید از کشورهای خلیج فارس بود، قراردادهای هوش مصنوعی جدیدی در خاورمیانه اعلام کردند. ترامپ در جریان این سفر از تعهدات ۶۰۰ میلیارد دلاری از سوی عربستان سعودی به شرکت‌های آمریکایی خبر داد.

اعلام قرارداد‌های جدید آمریکا در زمینه هوش‌مصنوعی در خاورمیانه/ ترامپ از تعهدات ۶۰۰ میلیارد دلاری از سوی عربستان به شرکت‌های فناوری ایالات‌متحده خبر داد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ گاردین نوشت: شرکت‌های فناوری ایالات متحده در حالی که ترامپ در حال بازدید از کشورهای خلیج فارس بود، قراردادهای هوش مصنوعی جدیدی در خاورمیانه اعلام کردند. ترامپ در جریان این سفر از تعهدات ۶۰۰ میلیارد دلاری از سوی عربستان سعودی به شرکت‌های آمریکایی خبر داد.

بر اساس گزارش رویترز، یکی از بزرگترین این قراردادها توسط Nvidia امضا شد که اعلام کرد قرار است صدها هزار تراشه هوش مصنوعی به عربستان سعودی بفروشد. اولین محموله ۱۸,۰۰۰ تراشه جدید "بلک‌ول" به استارتاپ هوش مصنوعی Humain متعلق به صندوق ثروت ملی عربستان سعودی ارسال خواهد شد. سیسکو نیز روز سه‌شنبه اعلام کرد که با شرکت G42 مستقر در امارات متحده عربی قرارداد امضا کرده است تا به این شرکت در توسعه بخش هوش مصنوعی امارات کمک کند. این قراردادها به صورت دوطرفه انجام خواهد شد.

کاخ سفید اعلام کرد که شرکت عربستانی DataVolt قصد دارد ۲۰ میلیارد دلار در مراکز داده هوش مصنوعی و زیرساخت‌های انرژی در ایالات متحده سرمایه‌گذاری کند. گوگل، DataVolt، اوراکل، سیلزفورس، AMD و اوبر به‌طور مجموع ۸۰ میلیارد دلار در فناوری‌های نوآورانه و تحولی در هر دو کشور سرمایه‌گذاری خواهند کرد.

ترامپ برنامه دارد پنج‌شنبه به امارات متحده عربی سفر کند. روز دوشنبه، نیویورک تایمز گزارش داد که دولت ترامپ در حال نزدیک شدن به توافقی است که به امارات اجازه می‌دهد مقادیر زیادی از تراشه‌های هوش مصنوعی Nvidia خریداری کند.

عربستان سعودی که در تلاش است اقتصاد خود را کمتر وابسته به درآمدهای نفتی کند، قصد دارد خود را به‌عنوان یک هاب برای هوش مصنوعی و مرکز پیشرو در فعالیت‌های هوش مصنوعی خارج از ایالات متحده معرفی کند. ولی‌عهد محمد بن سلمان روز دوشنبه Humain را راه‌اندازی کرد، شرکتی برای توسعه و مدیریت فناوری‌های هوش مصنوعی در عربستان.

این دو شرکت اعلام کردند که از پلتفرم‌های Nvidia برای تبدیل عربستان سعودی به یک رهبر جهانی در زمینه هوش مصنوعی، محاسبات ابری GPU و تحول دیجیتال استفاده خواهند کرد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر