کد خبر: 252354
A

تیم ملی ایران آماده بازی دوستانه با اسپانیا و آرژانتین!

فدراسیون فوتبال تلاش‌ می‌کند در فیفادی فروردین‌ ماه سال بعد، یک بازی جذاب و سطح بالا با یکی از تیم‌های سید یک حاضر در جام‌جهانی برای تیم ملی ترتیب بدهد.

تیم ملی ایران آماده بازی دوستانه با اسپانیا و آرژانتین!

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، خرداد ماه امسال بود که مسابقات تیم ملی در رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی 2026 به پایان رسید. پس از ثبت یک صعود زودهنگام، مطالبات زیادی بابت انجام بازی تدارکاتی با تیم‌های تراز اول دنیا مطرح شد. مطالباتی که از سوی اعضای کادرفنی و خود بازیکنان گرفته تا هواداران فوتبال پیگیر تحقق آن بودند. با این حال، این موضوع هنوز به شکلی که هواداران فوتبال انتظارش را دارند، به نتیجه نرسیده است.

 تیم ملی در فیفادی شهریور به تورنمنت کافا رفت که حضور در آن با انتقادات زیادی همراه شد؛ در ادامه دو بازی دوستانه با روسیه و تانزانیا انجام شد که تا حدودی برای اهالی فوتبال قابل پذیرش بود و اخیرا هم شرکت در تورنمنت العین و دیدار با کیپ‌ورد و ازبکستان صورت گرفت که مصاف با دو تیم حاضر در جام جهانی را رقم زد.

با این حال، همچنان صحبت از آن است که تیم ملی باید به آمادگی بیشتری برسد و محک جدی‌تری بخورد. به اعتقاد بسیاری از فوتبال دوستان، تن ملی‌پوشان در بازی با تیم‌هایی از سید یک یا دو جام جهانی می‌تواند آن‌طور که باید شلاق بخورد و برای کسب نتایج بهتر در جام‌جهانی آماده شود.

 

در همین خصوص شب گذشته و در برنامه فوتبال برتر و در حضور امیر قلعه‌نویی، بررسی بیشتری درباره این موضوع انجام شد. سرمربی تیم ملی در این‌باره گفت:«تعداد تیم‌هایی که آزاد هستند زیاد است. ما اگر بتوانیم با یک تیم از سید یک و یک تیم از سید دو بازی کنیم خیلی خوب است. اصلا باختن به این تیم‌ها مهم نیست. با وجود همه فشارهایی که روی من و تیم ملی بوده، درخواست کتبی من این بوده که با این تیم‌ها بازی کنیم. الان هم همین خواسته را دارم. دوستان در تلاش و رایزنی هستند تا با برخی از این تیم‌ها برای برگزاری بازی دوستانه به توافق برسند.»

موضوعی که محمدحسین میثاقی، مجری برنامه هم به صورت مفصل درباره آن صحبت کرد و با اینفوگرافیک‌های متوالی و بررسی شرایط تیم‌های قدرتمند فوتبال دنیا نشان داد که ایران می‌تواند با 13 تیم تراز اول حاضر در جام 2026 و 5 تیمی که نتوانسته‌اند به این مسابقات راه پیدا کنند، در فیفادی مارس بازی تدارکاتی برگزار کند:
انگلیس، نروژ، هلند، بلژیک، اسپانیا، سوئیس، اتریش، اسکاتلند، آرژانتین، اروگوئه، کلمبیا، پاراگوئه، اکوادور در کنار مجارستان، اسلوونی، صربستان، گرجستان و یونان، این فهرست را تشکیل می‌دهند.

2263229

در این خصوص، این نکته نیز مطرح شد که تیم‌های ملی اسپانیا و آرژانتین قرار است در فروردین ماه برای برگزاری مسابقه فینالیسیما (مصاف قهرمان‌های یورو 2024 و کوپا آمریکا 2024) به قطر سفر کنند. هر دو تیم نیز یک بازی خالی دوستانه دارند که در صورت رایزنی‌های لازم و با در نظر گرفتن هزینه‌های بالای انجام این بازی، فدراسیون فوتبال ایران می‌تواند از این فرصت برای انجام بازی تدارکاتی استفاده کند.

این در حالی است که رایزنی مدیران فدراسیون فوتبال با هر دو کشور آرژانتین و اسپانیا آغاز شده است. پیش از این هم در یک برنامه تلویزیونی عنوان شد که قرار است در فروردین ماه، با تیمی که سابقه قهرمانی جام جهانی دارد و قبلا هم با ایران بازی کرده، مصاف تدارکاتی داشته باشیم و همین باعث شد تا در ذهن اهالی فوتبال، احتمال بازی با اسپانیا قوت بگیرد.

اخیرا امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون نیز در این باره گفته بود:«انتخابی جام‌جهانی 2026 تا قبل از فیفادی ماه مارس (فروردین 1405) به پایان می‌رسد و تیم‌های اروپایی، به فهرست بازی‌های دوستانه ایران اضافه خواهند شد. رایزنی‌ها در این زمینه آغاز شده و ادامه کار به مذاکرات و قرعه‌کشی جام جهانی بستگی دارد.»

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر