کاهش ۵۰ درصدی مصرف گوشت قرمز و ۳۰ درصدی مصرف گوشت مرغ در یکسال گذشته
مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور گفت: شرایط تولیدکنندگان با این وضعیت هزینه و تعداد کارگران بسیار سخت شده است و قیمتها با هزینهها همخوانی ندارد. بطوریکه از ۷۰۰ شرکت بستهبندی گوشت تقریبا ۱۲۰ مورد آن فعال هستند و ۲۰ درصد آنها در یکسال اخیر تعطیل شدهاند.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مسعود رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور در مورد افزایش قیمت گوشت بستهبندی در برخی فروشگاههای کشور به ایلنا گفت: باید توجه داشت که قیمت پایه گوشت لاشه گوسفندی تقریبا 295 هزار تومان است که 7 درصد آن برای چربی و ضایعات خارج میشود. دلیل افزایش قیمت گوشت بستهبندی، ریشه در افزایش نرخ دام زنده دارد در واقع شرکتهای یبسته بندی نقشی در تعیین قیمت ندارند.
دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور افزود: باید توجه داشت که از یک لاشه بخشی مانند قلوگاه را 250 هزار تومان و گردن را 277 هزار تومان یعنی زیر قیمت خرید بفروش میرسانیم. در این شرایط تولیدکننده برای جبران این زیان مجبور به افزایش قیمت گردن و ران است.
وی گفت: شرایط تولیدکنندگان با این وضعیت هزینه و تعداد کارگران بسیار سخت شده است و قیمتها با هزینهها همخوانی ندارد. بطوریکه از 700 شرکت بستهبندی گوشت تقریبا 120 مورد آن فعال هستند و 20 درصد آنها در یکسال اخیر تعطیل شدهاند.
رسولی تصریح کرد: نسبت به یکسال اخیر دقیقا 50 درصد از تقاضای گوشت قرمز و 30 در صد از گوشت مرغ کاهش یافته است. در مورد ماهی نیز بیشتر آن به خارج صادر میشود چون کاهش تومان مردم تقاضایی داخلی آن را به شدت کاهش داده است.