?>
کد خبر: 220864
A

نخست وزیر پاکستان: انتقام هر قطره خون ریخته شده را می گیریم

نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد: ما انتقام هر قطره خون ریخته شده در حملات هند را خواهیم گرفت.خلبانان ما همه حملات هند را دفع کردند و مهارت عالی از خود نشان دادند.

نخست وزیر پاکستان: انتقام هر قطره خون ریخته شده را می گیریم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد: ما انتقام هر قطره خون ریخته شده در حملات هند را خواهیم گرفت.

وی افزود: خلبانان ما همه حملات هند را دفع کردند و مهارت عالی از خود نشان دادند. نیروهای ما از ۲۴۰ میلیون پاکستانی دفاع کردند و به آنها افتخار می کنیم.

نخست وزیر پاکستان تصریح کرد: حملات هند غیرقابل توجیه است. هند قانون بین المللی را زیر پا گذاشته و منشور سازمان ملل را نقض کرده است. کشمیری ها حق تعیین سرنوشت خود را دارند.

شهباز شریف گفت: ما از تروریسم بیشترین آسیب را دیده ایم. ما به دنبال پایان تروریسم در جهان هستیم. ارتش و ملت دست در دست هم دارند و بحرانها ما را متحد می کند. ما از مرگ هراسی نداریم و آماده جانفشانی هستیم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر