کد خبر: 222091
A

ضارب «سلمان رشدی» به ۲۵ سال حبس محکوم شد

«هادی مطر» که در سال ۲۰۲۲ در جریان یک سخنرانی عمومی در مؤسسه «چاتاکوا» در ایالت نیویورک با چاقو به «سلمان رشدی» حمله‌ور شده بود، امروز ۲۶ اردیبهشت در دادگاهی در نیویورک محاکمه و ۲۵ سال زندان محکوم شد.

ضارب «سلمان رشدی» به ۲۵ سال حبس محکوم شد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، دادگاهی در نیویورک امروز جمعه ۲۶ اردیبهشت، در صدد است یک شهروند آمریکایی - لبنانی را که در سال ۲۰۲۲ با چاقو به نویسنده کتاب «آیات شیطانی» حمله کرده بود، محاکمه کرد. 

براساس گزارش یورونیوز، «هادی مطر» که در سال ۲۰۲۲ در جریان یک سخنرانی عمومی در موسسه «چاتاکوا» در ایالت نیویورک با چاقو به «سلمان رشدی» حمله‌ور شده بود، امروز در نیویورک محاکمه و به ۲۵ سال زندان محکوم شد. 

«جیسون اشمیت» دادستان ناحیه چاتاکوا اعلام کرده که خواهان حداکثر مجازات یعنی ۲۵ سال زندان برای این حمله بود.

از طرف دیگر، وی همچنین مدعی شده است که برای زخمی کردن فرد دیگری که همراه رشدی روی صحنه بود، خواهان ۷ سال حبس شده است. این احکام به‌دلیل رخ دادن در یک واقعه، همزمان اجرا خواهند شد. 

از وضعیت سلمان رشدی که ۷۸ سال سن دارد اطلاعات زیادی مخابره نمی‌شود. رسانه‌های آمریکا تنها اشاره می‌کنند که او بینایی یک چشم خود را به دلیل این حمله از دست داده است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر