کد خبر: 228491
A

زاخارووا: روابط دوستانه برای روسیه و آذربایجان بسیار مهم است

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با تاکید بر این که روابط دوستانه برای مسکو و باکو بسیار مهم است، گفت: «کسانی که می‌خواهند این روابط را از بین ببرند باید بادقت به عواقب کار خود فکر کنند.»

زاخارووا: روابط دوستانه برای روسیه و آذربایجان بسیار مهم است

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، «زاخارووا» در مصاحبه ای رادیویی با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه تصریح کرد که در حال حاضر تعداد افرادی که می خواهند به روابط دوستانه مسکو و باکو ضربه بزنند، کم نیست. اما آن ها باید در مورد عواقب کاری که انجام می دهند به خوبی فکر کنند، چرا که حفظ روابط دوستانه برای هر دو کشور بسیار مهم است.

وی همچنین در ارتباط با وقایع اخیر در دفتر رسانه ای اسپوتنیک در جمهوری آذربایجان گفت: «در تمام این سال‌هایی که این رسانه فعالیت داشته، اکثر کارمندان آن شهروندان آذربایجانی و بعضا شهروندان روسی بوده‌اند و طرف آذربایجانی هرگز هیچ شکایتی از این رسانه، چه از نظر قالب کاری و چه از نظر محتوا، نداشته است.»

زاخارووا اذعان داشت که اقدامات اخیر علیه خبرگزاری اسپوتنیک آذربایجان توسط مقامات باکو، ناشی از ملاحظات سیاسی است و هیچ نگرانی در مورد فعالیت این رسانه وجود ندارد.

این دیپلمات ارشد روسی یادآور شد که روز گذشته «رحمان مصطفی‌اف» سفیر آذربایجان در مسکو، به وزارت امور خارجه روسیه احضار و در ارتباط با این موضوع با وی برخورد شد.

زاخارووا تاکید کرد که این دسته از رویدادها نه تنها به روابط دوجانبه میان دو کشور کمکی نمی‌کنند، بلکه آن را بدتر نیز می‌کنند.

پیشتر رسانه های روسی گزارش داده بودند که نیروهای امنیتی آذربایجان در باکو، هفت نفر از کارکنان از جمله «ایگور کارتاویخ» مدیر تحریریه اسپوتنیک آذربایجان و «یوگنی بلوسوف» سردبیر این خبرگزاری را بازداشت کردند. طبق گزارش رسانه‌های محلی، آنها متهم شده اند که از عوامل سرویس امنیت فدرال روسیه هستند. اتهاماتی که خبرگزاری اسپوتنیک آنها را پوچ و بی اساس خواند.

«دیمیتری کیسلوف» مدیرکل گروه رسانه‌ای اسپوتنیک، این اقدام را «ناعادلانه» توصیف کرد و در عین حال هشدار داد که به نظر می‌رسد این اقدام با هدف آسیب رساندن عمدی به روابط روسیه و آذربایجان طراحی شده است.

زاخارووا در ادامه مصاحبه رادیویی خود با خبرگزاری اسپوتنیک در واکنش به کمک های نظامی کشورهای غربی به اوکراین گفت که غرب هیچ کنترلی بر ارسال سلاح به کی یف ندارد. هیچ قراردادی وجود نداشته و این اقدامات و کمک های نظامی تنها با هدف ایجاد جنگ ترکیبی علیه روسیه صورت می گیرد.

وی تاکید کرد که غرب به عواقب ارسال بی رویه سلاح به اوکراین، فکر نمی کند. ممکن است روزی همین سلاح ها علیه خودشان استفاده شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که کمک های تسلیحاتی و نظامی و کمک برای حمله نظامی بیشتر منجر به هیچ اقدام صلح آمیزی نخواهد شد و هیچ زمینه ای را برای صلح آماده نخواهد کرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر