کد خبر: 228990
A
روزنامه گردی دیدبان تاریخ ۱۵ تیر ۱۳۵۰؛

تا آخر سال نان لواش و بربری ماشینی به بازار می آید/ شاه: اعضای شبکه چریکی شمال در خارج تعلیم یافته بودند

روزنامه اطلاعات روز سه شنبه ۱۵ تیر سال ۱۳۵۰، تیتر یک خود را به مصاحبه محمدرضا پهلوی با یکی از رسانه های بین المللی اختصاص داده که درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان پاسخ داده است. شاه در این مصاحبه گفته، اعضای شبکه چریکی شمال در خارج تعلیم یافته بودند. او در ادامه گفته چگونه سازمانی که ۵۰ عضو دارد می تواند کشور ما را تهدید کند و عملیات چریکی در ایران تنها به گانگستریم ختم می‌شود و گفته که چگونه میتوانم لغو ممنوعیت حزب توده را اجازه دهیم و اینکه خوشبختانه تعداد محرکین در محیط دانشگاه‌ها زیاد نیست.

 تا آخر سال نان لواش و بربری ماشینی به بازار می آید/
شاه: اعضای شبکه چریکی شمال در خارج تعلیم یافته بودند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ روزنامه اطلاعات روز سه شنبه ۱۵ تیر سال ۱۳۵۰، تیتر یک خود را به مصاحبه محمدرضا پهلوی با یکی از رسانه های بین المللی اختصاص داده که درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان پاسخ داده است.

شاه در این مصاحبه گفته، اعضای شبکه چریکی شمال در خارج تعلیم یافته بودند. او در ادامه گفته چگونه سازمانی که ۵۰ عضو دارد می تواند کشور ما را تهدید کند و عملیات چریکی در ایران تنها به گانگستریم ختم می‌شود و گفته که چگونه میتوانم لغو ممنوعیت حزب توده را اجازه دهیم و اینکه خوشبختانه تعداد محرکین در محیط دانشگاه‌ها زیاد نیست.

تیتر قرمز روزنامه هم به یک خبر پزشکی اختصاص دارد که این روزنامه آنرا پیشرفت حیرت انگیز در تاریخ پزشکی جهان خوانده که طی آن شوروی‌ها، چشم کور را بینا کردند.

هویدا هم در پایان سفر انتخاباتی دور ایران گفته که مقررات واگذاری زمین به مردم بزودی تهیه می‌شود و اینکه زمین‌های واگذاری ظرف دو سال باید ساختمان شود وگرنه پس گرفته خواهد شد و ملی کردن اراضی زمین‌خواران در یک طرح کلی پیش بینی شده است.

آخرین اخبار از تاسیس بانک جدید اعتبارات اقساطی اینکه، این بانک بدون وثیقه وام می دهد و سهام بانک در اختیار همه مردم قرار می گیرد و این بانک هم به مصرف کنندگان و هم به فروشندگان و تولید کنندگان کالاها اعتبار و وام می دهد.

روزنامه را ورق زده به صفحات داخلی آن می رویم به خبری با عنوان " تا آخر سال نان لواش و بربری ماشینی به بازار می آید " بر می خوریم که ببینیم ماجرا از چه قرار است؛

کارشناسان فرانسوی اخیرا با استفاده از  خمیری که از تهران به پاریس برده بودند مقداری نان لواش و بربری بوسیله ماشین تهیه کردند و همراه خود به تهران آوردند که بسیار ماکول و خوش خوراک بود.

یک مقام مسئول امروز به خبرنگار کیهان گفت؛

با مطالعاتی که از طرف مقامات مسئول نان تهران در وزارت تولیدات انجام می گیرد احتمالا قبل از پایان سال‌جاری، اولین نوع نان بومی بصورت ماشینی با استفاده از ماشینهای نان سازی فرانسوی به بازار خواهد آمد و متعاقب آن بهره برداری از کارخانه هایی که بدین منظور نصب خواهد شد آغاز می‌شود.

این مقام گفت؛ کارشناسان فرانسوی چندی قبل پیشنهاد کردند که تعدادی خمیر از نوعی که مورد استفاده برای تهیه نان لواش و نان بربری قرار می گیرد برای پخت نان به فرانسه ببرند، این عمل یکماه قبل انجام شد و کارشناسان چند روز بعد تعدادی نان لواش و نان بربری که بوسیله ماشین نان سازی در فرانسه پخته شده بود به تهران آوردند که نان ماکولی بود.

IMG_20250706_121609_266

هم اکنون نیز متخصصان نان در فرانسه مشغول مطالعه هستند تا هر چه زودتر ماشین های مورد لزوم را برای پخت انواع نان بومی ایران به تعداد مورد احتیاج آماده و به تهران حمل کنند و احتمالا تا پایان سال‌جاری دو نوع نان بربری و لواش ماشینی در تهران برای مصرف عموم عرضه خواهد شد.

 

IMG_20250706_121608_429

خبرنگار کیهان می نویسد؛

همانطوریکه چندی قبل اطلاع دادیم چند تن از کارشناسان فرانسوی، انگلیسی و ایتالیایی نان که برای بررسی نحوه عرضه نان بومی به ایران آمده بودند هم اکنون در تهران بسر می برند ولی با توجه به آنچه در تهیه نان لواش و بربری به وسیله متخصصان فرانسوی انجام گرفته است پیش بینی میشود که تهیه اولین نان بومی ایران که بصورت ماشینی عرضه میشود به وسیله فرانسویان صورت گیرد.

تهیه و تنظیم: مصطفی رحیمی مشکله

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر