کد خبر: 235276
A

استاندار مازندران: تا وقتی مردم گرسنه‌اند، به حجاب اعتقادی ندارم/ زارعی، نماینده مجلس: غلط کردی که استاندار استانی شدی که ۱۴۰۰۰ هزار شهید دارد

یونسی استاندار مازندران اخیرا در سخنرانی خود گفته بود «تا وقتی مردم گرسنه‌اند، به عفاف و حجاب اعتقادی ندارم.» این اظهارات با واکنش تند زارعی، نماینده مجلس مواجه شد.

استاندار مازندران: تا وقتی مردم گرسنه‌اند، به حجاب اعتقادی ندارم/ زارعی، نماینده مجلس: غلط کردی که استاندار استانی شدی که ۱۴۰۰۰ هزار شهید دارد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یونسی استاندار مازندران اخیرا در سخنرانی خود گفته بود «تا وقتی مردم گرسنه‌اند، به عفاف و حجاب اعتقادی ندارم.»

 این اظهارات با واکنش تند زارعی، نماینده مجلس مواجه شد.

او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ملاحظه رئیس جمهورگرامی درباره حجاب این بودکه پیگیری این امر باید فرهنگی باشد اما استاندارگستاخ مازندران گفته اصلااعتقادی ندارد؛ حالا که با زور منصب حرف زدی؛ می گوییم غلط کردی که استاندار استانی شدی که ۱۴۰۰۰ هزار شهید دارد.»

زارعی افزود: اگر دربان استانداری بودم نمی گذاشتم وارد ساختمان استانداری شوی!

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر