کد خبر: 240354
A

پاییز خشک در راه است/ تأمین آب شرب با بدبینانه‌ترین سناریو

سخنگوی صنعت آب گفت: از هم‌اکنون برای تأمین آب شرب تا دی‌ماه، بدبینانه‌ترین سناریوهای بارشی را درنظر گرفته‌ایم و براساس آن برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته است.

پاییز خشک در راه است/ تأمین آب شرب با بدبینانه‌ترین سناریو

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی صنعت آب در این باره اظهار داشت: گزارش‌های سازمان هواشناسی و بررسی‌های شرکت مدیریت منابع آب ایران نشان می‌دهد که پاییزی با بارش‌های زیرنرمال در پیش داریم.

وی افزود: وقتی از وقوع بارش‌های زیرنرمال پاییز صحبت می‌کنیم، در واقع پاییزی خشک و کم‌بارش در راه است و انتظار بارش‌های موثرتر پاییزی را در اواخر آبان‌ماه و آذرماه داریم؛ از اینرو در دو ماه پیش‌رو، همراهی مردم در مصرف درست آب می‌تواند در کاهش تنش‌های آبی بسیار موثر باشد.

بزرگ‌زاده خاطرنشان کرد: برای تأمین آب شرب نگرانی نداریم، چرا که تأمین آب شرب را همواره بر اساس بدبینانه‌ترین سناریوها طراحی می‌کنیم، از هم‌اکنون نیز برای تأمین آب شرب تا دی‌ماه، بدبینانه‌ترین سناریوهای بارشی را درنظر گرفته‌ایم و بر اساس آن برنامه ریزی‌ها صورت گرفته است.

منبع: تسنیم

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر