کد خبر: 244467
A

شبکه کان اسرائیل: گروگان ها صبح دوشنبه آزاد می‌شوند

شبکه عبری کان گزارش داد که به نظر می‌رسد اسیران اسرائیلی صبح دوشنبه آزاد خواهند شد.

شبکه کان اسرائیل: گروگان ها صبح دوشنبه آزاد می‌شوند

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، شبکه عبری کان به نقل از مسئولان  اسرائیل گزارش داد که به نظر می‌رسد اسیران اسرائیلی در غزه صبح دوشنبه آزاد شوند، اما آنها برای احتمال وقوع این امر طی فردا (یکشنبه) نیز آماده می‌شوند.
شبکه کان اعلام کرد که مسئولان امنیتی اسرائبیل  می‌گویند که آمادگی کاملی از سوی ارتش از جمله تیم‌ها برای هرگونه احتمال تسریع در روند آزادی اسیران وجود دارد. مسئولان صهیونیست برآورد می‌کنند که آزادی اسیران صهیونیست روز دوشنبه انجام شود اما آنها این مسئله را که آزادی آنها عملاً فردا آغاز شود، بعید نمی‌دانند.
در همین حال حازم قاسم، سخنگوی حماس اعلام کرد: پیچیدگی گسترده ای در پرونده تحویل اجساد وجود دارد؛ چراکه اسرائیل اکثر خانه‌ها را تخریب کرده است و مناطقی به صورت کامل در غزه محو شده‌اند، به همین دلیل رسیدن به اجساد همه آنها دشوار است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر