کد خبر: 244733
A

مدودف: ارائه تاماهاک به اوکراین قطعا به زیان ترامپ خواهد بود

معاون شورای امنیت روسیه در پیامی به تهدیدهای ترامپ علیه پوتین در ارتباط با حل‌وفصل اوکراین واکنش نشان داده و گفت که اگر منظور از این تهدیدها عرضه موشک‌های تاماهاک به اوکراین باشد، این اقدام بیشتر از همه به زیان رئیس‌جمهور آمریکا خواهد بود.

مدودف: ارائه تاماهاک به اوکراین قطعا به زیان ترامپ خواهد بود

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، «دیمیتری مدودف» معاون شورای امنیت روسیه در پیامی در کانال تلگرامی خود در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره حل‌وفصل اوکراین گفت: ترامپ گفته است که اگر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه جنگ اوکراین را حل‌وفصل نکند، «برای او بد تمام خواهد شد» که اساسا برای صدمین و اولین بار تهدید کرده است.

مدودف درباره موضوع تحویل موشک‌های کروز دوربرد تاماهاک از سوی آمریکا به اوکراین گفت: اگر منظور این «آشتی‌دهنده تجاری» موشک‌های تاماهاک است، پس این عبارت باید اصلاح شود. تحویل این موشک‌ها می‌تواند برای همه بد تمام شود؛ اول از همه و بیشتر از همه برای ترامپ.

دیمیتری مدودف افزود که امیدوار است اظهارات ترامپ درباره تاماهاک‌ها مانند ارسال زیردریایی‌های هسته‌ای به نزدیکی روسیه تنها تهدیدی خالی باشد، چراکه با شلیک آن‌ها، موضوع  آمریکا خواهد بود، نه کی‌یف.

روز گذشته، پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس گزارش داد که ترامپ و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین درباره احتمال عرضه این موشک‌ها به کی‌یف در تماسی تلفنی گفت‌وگو کرده‌اند.

آمریکا تاکنون پاسخ روشنی به این درخواست نداده است.

اگرچه گزارش‌ها در این باره بحث‌برانگیز بوده‌اند و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفته است عرضه این موشک‌ها به اوکراین به معنای از بین بردن روابط آمریکا و روسیه خواهد بود.

موشک‌های تاماهاک بردی معادل ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر (هزار و ۵۵۰ مایل) و کلاهک جنگی ۴۵۰ کیلوگرمی دارند و در صورت اعطای آن‌ها به کی‌یف، مسکو در برد زرادخانه اوکراین قرار می‌گیرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر