کد خبر: 245694
A

گلزنی مدافع ذوب‌آهن درون زمین پس از گلی که بیرون زمین کاشت

آرش قادری مدافع خوش‌اخلاق ذوب‌آهن این‌بار درون مستطیل‌سبز برای تیمش گل کاشت.

گلزنی مدافع ذوب‌آهن درون زمین پس از گلی که بیرون زمین کاشت

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، آرش قادری، مدافع بااخلاق تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان، در روزهایی که به‌واسطه اقدام انسان‌دوستانه‌اش مورد تحسین جامعه ورزشی قرار گرفته، توانست در دیدار مقابل فولاد خوزستان نیز بدرخشد و گل برتری تیمش در نیمه نخست را به ثمر برساند.

روزهای اخیر برای آرش قادری روزهایی ویژه و خاطره‌انگیز بوده است. او دو هفته قبل با پرداخت مبلغ ۲۷۸ میلیون تومان، زمینه آزادی هفت زندانی جرایم غیرعمد در استان مرکزی را فراهم کرد؛ اقدامی که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و فضای مجازی داشت و چهره‌ای انسانی‌تر از فوتبال را به نمایش گذاشت، اما قادری تنها بیرون از زمین مؤثر نبود. در دیدار امروز تیم‌های ذوب‌آهن و فولاد خوزستان که از ساعت ۱۸:۰۰ امروز شنبه ۲۶ مهر در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد، وی در دقیقه ۳۵ روی ارسال دقیق پدرام قاضی‌پور و پس از ضربه سر نادر محمدی، توپ را با برخورد به بدن خود وارد دروازه حامد لک کرد تا گل نخست بازی به نامش ثبت شود.

به این ترتیب، آرش قادری پس از آن‌که با اقدام خیرخواهانه‌اش دل چند خانواده را شاد کرده بود، این‌بار دل هواداران ذوب‌آهن را نیز شاد کرد؛ گلی که نمادی از تداوم «کاشتن گل»‌های او، چه درون زمین و چه بیرون آن است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر