انگلیس تحریر الشام را از فهرست سازمانهای تروریستی خود حذف کرد
دولت انگلیس به بهانه تعامل نزدیکتر با گروه مسلط بر سوریه اعلام کرد که تحریر الشام را از فهرست سازمانهای تروریستی خود حذف کرده است.

به گزارش سایت دیدهبان ایران، لندن به بهانه تعامل نزدیکتر با گروه مسلط بر سوریه، نام گروهک هیات تحریر الشام (HTS) را از فهرست سازمانهای تروریستی ممنوعه حذف کرد.
در بیانیه صادره از سوی لندن در این خصوص ادعا شده است: تصمیم دولت برای حذف نام هیئت تحریر الشام از فهرست سازمانهای تروریستی ممنوعه، به معنای تعامل نزدیکتر با دولت جدید سوریه و حمایت از اولویتهای خارجی و داخلی انگلیس، از مبارزه با تروریسم گرفته تا مهاجرت و نابودی سلاحهای شیمیایی خواهد بود!
انگلیس در ادامه این بیانیه مدعی شد: لغو ممنوعیتها علیه هیئت تحریر الشام بخشی از واکنش لندن به تحولات مهم در سوریه از زمان سرنگونی اسد در دسامبر گذشته است.