کد خبر: 250498
A

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه: رویداد «هفته دیزاین تهران» در پی بیانیه بسیج دانشجویی، از امروز توقیف شد

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه نوشت: «دیزاین ویک متوقف شد.»؛ این خبر امروز یکشنبه 25 آبان ماه دانشگاه تهران است. صبح امروز بسیج دانشجویی پردیس هنرهای زیبا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که «کیفیت نازل کپی‌کاری‌های پر زرق و برق، دانشگاه را بیشتر به محلی برای سرگرمی‌های ناهنجار تبدیل کرده است.»؛ دانشجویان بسیجی همچنین نسبت به ورود بی‌ضابطه‌ بازدیدکنندگان رویداد هفته دیزاین تهران اعتراض کرده‌اند.

ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه: رویداد «هفته دیزاین تهران» در پی بیانیه بسیج دانشجویی، از امروز توقیف شد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  ارگان رسانه ای نزدیک به سپاه نوشت: «دیزاین ویک متوقف شد.»؛ این خبر امروز یکشنبه 25 آبان ماه دانشگاه تهران است.

 صبح امروز بسیج دانشجویی پردیس هنرهای زیبا نیز در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که «کیفیت نازل کپی‌کاری‌های پر زرق و برق، دانشگاه را بیشتر به محلی برای سرگرمی‌های ناهنجار تبدیل کرده است.»؛ دانشجویان بسیجی همچنین نسبت به ورود بی‌ضابطه‌ بازدیدکنندگان رویداد هفته دیزاین تهران اعتراض کرده‌اند.

«دیزاین‌ویک» که یک رویداد چندروزه در حوزه هنر و طراحی است و باید بستری رسمی برای ارائه آثار دانشجویان و کارگاه‌های تخصصی باشد، از شب ۲۳ آبان ماه حاشیه ساز شده است به طوریکه ویدئویی منتسب به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که در این ویدئو موسیقی با محتوای سیاسی روی تصاویر مراسم با حضور افرادی بدون حجاب وجود داشت.

البته دانشگاه تهران اعلام کرده که بازدیدکنندگان حاضر در کلیپ افرادی از بیرون دانشگاه بوده‌اند اما براساس بیانیه بسیج دانشجویی پردیس هنرهای زیبا به طور کلی دانشگاه نباید محلی برای اجاره شدن توسط رویدادهای کم‌مایه و بی‌هدف باشد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر