کد خبر: 252801
A

مدال‌های تختی برای اولین بار در تهران به نمایش گذاشته می‌شود

نمایشگاه «دیدار با پسر ایران آقاتختی» یکشنبه ۹ آذر با حضور مسئولان، قهرمانان، پیشکسوتان و اصحاب رسانه افتتاح می‌شود و علاقمندان می‌توانند از روز دوشنبه از این نمایشگاه بازدید کنند.

مدال‌های تختی برای اولین بار در تهران به نمایش گذاشته می‌شود

به گزارش سایت دیده‌بان ایران به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، فرهاد طلوع کیان، مشاور رییس کمیته ملی المپیک و سرپرست موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک از افتتاح این نمایشگاه و نمایش مدال‌ها و بازوبندهای جهان پهلوان تختی برای نخستین بار در تهران خبر داد. 

طلوع کیان افزود: پیرو جلسات برگزار شده و تفاهمنامه منعقده میان کمیته ملی المپیک و کتابخانه و موزه ملی ملک، اسناد، تصاویر و اشیای متعلق به جهان پهلوان تختی توسط کتابخانه و موزه ملی ملک با همکاری موزه ملی ورزش، المپیک و پارالمپیک و دیگر افراد حقیقی و حقوقی، گردآوری و در فضایی بالغ بر ۳۰۰ متر با طراحی خلاقانه در کتابخانه و موزه ملی ملک روایت شده و به نمایش گذاشته خواهد شد. 

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه مدال‌ها و بازوبندهای جهان پهلوان تختی به موزه آستان قدس رضوی اهدا شده بوده و کتابخانه و موزه ملی ملک نیز زیرمجموعه آستان است، برای نخستین بار هماهنگی‌هایی انجام شد تا این یادگاری‌های ارزشمند در تهران برای نخستین بار در معرض دید علاقمندان قرار گیرد.

IMG_20251128_150039_073

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر