قدردانی آیت الله نوری همدانی از عملکرد صدا و سیما/ مردم از گرانی و سختی معیشت به ستوه آمده‌اند/ کاهش ارزش پول ملی کمر مردم را خم کرده است

آیت‌الله نوری همدانی با انتقاد از ضعف مدیریت و نظارت در کشور، تأکید کرد مردم زیر فشار گرانی و کاهش ارزش پول ملی قرار دارند و دولت باید در کنار حمایت، با دقت بیشتر در انتصابات و نظارت‌ها برای حل مشکلات معیشتی چاره‌اندیشی کند.

قدردانی آیت الله نوری همدانی از عملکرد صدا و سیما/ مردم از گرانی و سختی معیشت به ستوه آمده‌اند/ کاهش ارزش پول ملی کمر مردم را خم کرده است

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛آیت‌الله نوری همدانی با انتقاد از نبود مدیریت صحیح و ضعف نظارت، گفت: مردم از گرانی و سختی معیشت به ستوه آمده‌اند و این شرایط کمر مردم را خم کرده است.

این مرجع تقلید در دیدار رئیس سازمان صداوسیما، ضمن قدردانی از عملکرد این سازمان به‌ویژه در جریان «جنگ ۱۲ روزه»، اظهار داشت: شما در آن مقطع زحمات فراوانی کشیدید و این تلاش‌ها شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما افزود: این حمله نشان می‌دهد دشمن از صدای شما می‌ترسد و می‌داند که رسانه ملی اثرگذار است.

آیت‌الله نوری همدانی با تأکید بر نقش صداوسیما در بازتاب مطالبات عمومی گفت: صداوسیما باید صدای مردم باشد؛ هم خدمات نظام اسلامی را بیان کند تا نسل جوان بداند از کجا به کجا رسیده‌ایم و هم مشکلات و نواقص را منتقل کند تا مسئولان در جریان مطالبات مردم قرار بگیرند.

وی با اشاره به مشکلات فرهنگی و اقتصادی کشور تصریح کرد: امروز هم با مسائل فرهنگی مانند حجاب مواجه هستیم و هم با مشکلات اقتصادی. مردم از گرانی و سختی معیشت به ستوه آمده‌اند، کاهش ارزش پول ملی آن‌ها را سرگردان کرده و فشار اقتصادی زندگی را برای مردم دشوار کرده است.

این مرجع تقلید با بیان اینکه تحریم‌ها تنها عامل مشکلات نیستند، تأکید کرد: درست است تحریم‌ها اثرگذار بوده‌اند، اما علت اصلی نیستند. نبود اشراف و مدیریت درست موجب بروز این مشکلات شده و باید برای حل آن‌ها اقدام جدی صورت گیرد تا مردم راضی باشند.

آیت‌الله نوری همدانی در پایان با اشاره به توصیه‌های رهبر انقلاب گفت: حفظ وحدت و پرهیز از اختلاف واجب شرعی است و طبق فرمایش رهبر انقلاب باید از دولت حمایت کرد، اما در عین حال دولت نیز باید برای حل مشکلات مردم چاره‌اندیشی کند و در حوزه نظارت و انتصابات با دقت بیشتری عمل کند.

 

ارسال نظر