بقایی: مادورو و همسر او ربوده شدهاند، این اصلا افتخار ندارد
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به وقایع اخیر ونزوئلا، گفت: رئیسجمهور و همسر رئیسجمهور یک کشور ربوده شدند و این اصلا افتخار ندارد.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، نشست خبری اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه با اصحاب رسانه، امروز ۱۵ دی ۱۴۰۴ برگزار شد.
بقایی در بخشی از این نشست خبری در پاسخ به سؤالی بیان کرد: رئیسجمهور و همسر رئیسجمهور یک کشور ربوده شدند و این اصلاً افتخار ندارد.
وی افزود: این یک عمل کاملاً غیرقانونی است و همانطور که خود مقامهای ونزوئلایی و مردم ونزوئلا تأکید کردند، رئیسجمهورشان باید آزاد شود و خیلی از کشورها در این خصوص موضع گرفتند.
بقایی ادامه داد: قطعاً دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت مسئولیت مستقیم در رابطه با صیانت از اصول و اهداف منشور سازمان ملل دارند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: عدم واکنش صریح و روشن، کل جامعه بینالمللی را بیش از پیش دچار مشکل خواهد کرد.