دیده‌بان ایران گزارش می‌دهد؛

تجمع کسبه بازار جنت در مقابل شورای شهر تهران/ نماینده کسبه: تسهیلات وعده‌داده‌شده هرچه زودتر تصویب و ابلاغ شود + فیلم

کسبه بازار جنت امروز (سه‌شنبه ۲۸ بهمن) با تجمع مقابل شورای شهر تهران درخواست حمایت و پرداخت خسارت‌های خود را داشتند. آن‌ها می‌گویند جایی که به‌عنوان محل جایگزین برایشان در نظر گرفته شده است، نه آب دارد و نه برق. آن‌ها تمام زندگی خود را در آتش‌سوزی بازار جنت از دست داده‌اند و شعار می‌دهند: «گرفتن خسارت حق مسلم ماست.»

تجمع کسبه بازار جنت در مقابل شورای شهر تهران/ نماینده کسبه: تسهیلات وعده‌داده‌شده هرچه زودتر تصویب و ابلاغ شود + فیلم

دیده‌بان ایران؛ در پی آتش‌سوزی گسترده بازار «جنت» در محله جنت‌آباد تهران که روز ۱۴ بهمن رخ داد و بخش قابل توجهی از غرفه‌های این بازارچه را تخریب کرد، مدیریت شهری تهران وعده داد که بسته‌های حمایتی برای جبران بخشی از خسارات در نظر بگیرد. براساس اعلام شهرداری، اعطای وام کم‌بهره به مال‌باختگان، ایجاد بازارچه موقت برای ادامه فعالیت غرفه‌داران و همچنین احداث محل جدید یا بازسازی بازار در دستور کار قرار گرفته است. این وعده‌ها در حالی مطرح می‌شود که بسیاری از کسبه با از دست رفتن منبع اصلی درآمد خود، خواستار تسریع در پرداخت خسارت‌ها و ارائه محل جایگزین مناسب برای ادامه فعالت خود هستند. 

در همین راستا کسبه بازار جنت امروز (سه‌شنبه ۲۸ بهمن) با تجمع مقابل شورای شهر تهران درخواست حمایت و پرداخت خسارت‌های خود را داشتند. آن‌ها می‌گویند جایی که به‌عنوان محل جایگزین برایشان در نظر گرفته شده است، نه آب دارد و نه برق. آن‌ها تمام زندگی خود را در آتش‌سوزی بازار جنت از دست داده‌اند و شعار می‌دهند: «گرفتن خسارت حق مسلم ماست.» 

نماینده کسبه بازار جنت در این تجمع به دیده‌بان ایران گفت: «از روز نخست پیگیری‌ها، آقای چمران به‌عنوان اولین مسئول در محل حضور یافتند و به غرفه‌داران سر زدند و وعده دادند که موضوع تسهیلات بانکی آنان پیگیری و تسریع شود. براساس همان وعده مقرر شد که اقدامات لازم برای دریافت تسهیلات بانکی انجام شود. با این حال، از آن زمان تا کنون هیچ حکم یا ابلاغ رسمی صادر نشده است.» 

وی افزود: «در حال حاضر، غرفه‌داران برای تأمین و تعمیر اجناس خود هیچ بودجه مشخصی در اختیار ندارند. با توجه به این که سیستم بانکی تا تاریخ ۱۳ اسفند بسته می‌شود، درخواست ما این است که هرچه سریع‌تر موضوع تسهیلات بانکی - اعم از وام یا کمک‌هزینه - تصویب و ابلاغ شود. مطالبه اصلی در شرایط فعلی، تسریع در پرداخت همین تسهیلات است.» 

نماینده کسبه بازار جنت خاطرنشان کرد: «مشکل غرفه‌داران تأمین محل فعالیت نیست؛ آن‌ها شخصاً در حال فراهم کردن فضا و هماهنگی برای ادامه کسب‌وکار خود هستند. مسأله اصلی، کمبود منابع مالی و نبود پشتوانه اعتباری است. این افراد برای ادامه فعالیت اقتصادی خود نیازمند بودجه و ضمانت مالی هستند و انتظار دارند پیش از پایان سال، با دریافت تسهیلات بتوانند دست‌کم بخشی از بدهی‌های خود را تسویه کنند.» 

وی خاطرنشان کرد: «طبق اظهارات مطرح‌شده، قرار بوده است مبلغ یک میلیارد تومان از سوی مؤسسه مالی اعتباری علوی وابسته به بنیاد برکت و مبلغ یک میلیارد تومان نیز از سوی بانک شهر – که زیرمجموعه شهرداری تهران است – در قالب تسهیلات به هرکدام از کسبه بازار جنت اختصاص یابد. با این وجود، تاکنون هیچ‌یک از این موارد به مرحله امضا و اجرا نرسیده و صرفاً در حد وعده باقی مانده است.» 

منبع: دیده‌بان ایران

حجم فایل: ۵.۲۸M | مدت زمان فایل: ۰۰:۰۰:۲۴ | دانلود فایل

ارسال نظر