در گفتگو با دیده بان ایران مطرح شد؛

غضنفری نماینده تهران: هنوز احتمال تحصن نمایندگان مقابل مجلس وجود دارد/نمی‌شود به حرف هیأت رییسه مجلس اعتماد کرد

نماینده مجلس گفت: آقای نیکزاد، نایب رئیس هیئت رئیسه مجلس هفته گذشته اعلام کرده بود که جلسه علنی در یکشنبه آینده (مصادف با فردا ۷ تیر) برگزار خواهد شد، اما زیر حرف خود زدند و حالا وعده دو هفته دیگر را داده‌اند. به همین دلیل نمی‌شود به حرف هیأت رئیسه اعتماد کرد. ازاین‌رو، امروز درباره حضور و تحصن احتمالی نمایندگان در مقابل مجلس با سایر دوستان مشورت خواهیم کرد و پس از جمع‌بندی، تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.

غضنفری نماینده تهران: هنوز احتمال تحصن نمایندگان مقابل مجلس وجود دارد/نمی‌شود به حرف هیأت رییسه مجلس اعتماد کرد

 دیده بان ایران؛  هفته گذشته کامران غضنفری، نماینده مجلس در واکنش به تعطیل بودن مجلس اعلام کرد که ۴۰ تن از نمایندگان تصمیم دارند به مجلس بروند و اگر باز نباشد، مقابل مجلس تحصن خواهند کرد. او هفته گذشته به دیده‌بان ایران گفته بود: «برخلاف همه قوانین، آقای قالیباف به صورت خودسرانه مدام به تعطیلی صحن علنی مجلس اقدام کرده است. ما ان‌شاءالله می‌رویم که مجلس را دوباره برقرار کنیم. امیدواریم که خود هیئت رئیسه یعنی آقای قالیباف تصمیم عاقلانه بگیرد. آقای قالیباف یک تنه تصمیم می‌گیره و این کار را انجام می‌دهد. امیدواریم قبل از اینکه نمایندگان متحصن شوند سر عقل بیایند و مجلس را باز کنند.»

امروز عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد: «در جلسه صبح امروز هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با حضور رئیس و سایر اعضا مقرر شد با توجه به هماهنگی های به عمل آمده و نظر به تمهیدات صورت گرفته و رعایت سایر ملاحظات، هفته پس از تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، مجلس شورای اسلامی انشاءالله رسماً تشکیل جلسه خواهد داد. شایسته است که همه ارکان و بخش های نظام تمام توان خود را بر مراسم مهم و عظیم و بین المللی تشییع امام شهید انقلاب متمرکز و مصروف کنند.»

دیده‌بان ایران درباره گزارشی که باید درباره تحصن احتمالی نمایندگان مقابل مجلس  با کامران غضنفری، نماینده تهران و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس دوازدهم به گفت‌وگو پرداخته است.

مشروح گفت‌وگوی دیده بان ایران با کامران غضنفری، نماینده مجلس دوازدهم را در زیر می‌خوانید:

او  در پاسخ به این سوال که با توجه به اعلام رسمی تاریخ شروع مجدد جلسات مجلس باز هم نمایندگان تحصن می‌کنند؟  گفت: «آقای نیکزاد، نایب رئیس هیئت رئیسه مجلس هفته گذشته اعلام کرده بود که جلسه علنی در یکشنبه آینده (مصادف با فردا ۷ تیر) برگزار خواهد شد، اما زیر حرف خود زدند و حالا وعده دو هفته دیگر را داده‌اند. به همین دلیل نمی‌شود به حرف هیأت رئیسه اعتماد کرد.«

غضنفری گفت: «ازاین‌رو، امروز درباره حضور و تحصن احتمالی نمایندگان در مقابل مجلس با سایر دوستان مشورت خواهیم کرد و پس از جمع‌بندی، تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.»

ارسال نظر