امام جمعه ساری: همیشه شعار «مرگ بر آمریکا» را فریاد می‌زنیم/ خواستار قصاص ترامپ و نتانیاهو هستیم

لائینی، عضو مجلس خبرگان رهبری: ما دو هفته قبل گفتیم که اگر آمریکا بخواهد تفاهم‌نامه را نقض کند دست‌ها روی ماشه، میدان باید آماده باشد و ما دوباره میدان جنگ را فعال و جواب آمریکا را در میدان خواهیم داد.ما منتظریم که شروط پیش‌گفته تحقق پیدا می‌کند یا خیر، به‌نظر ما باید یک پویش مردمی شروط رهبری را به راه ‌اندازیم تا صدای این ملت شنیده شود، مردم منتظر تحقق هفت شرط رهبری هستند.

امام جمعه ساری: همیشه شعار «مرگ بر آمریکا» را فریاد می‌زنیم/ خواستار قصاص ترامپ و نتانیاهو هستیم

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  آیت الله محمدباقر محمدی لائینی جمعه ۱۲ تیر در خطبه ‌های نماز جمعه ساری که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد با سفارش به تقوای الهی، اظهار کرد: حرف انسان باتقوا دلنشین و رسانه‌اش رساست، انفاقاتش قبول و زندگی‌اش پاک می‌شود.

بنابر گزارش دیده بان ایران، امام جمعه ساری  با اشاره به حرکت کاروان اسرای امام حسین (ع) از روز شنبه نوزدهم محرم و تسلیت ایام، به سالروز حادثه هواپیمای مسافربری توسط کشتی جنگی آمریکایی و کشف کودتای نافرجام نوژه(روز افشای حقوق بشر آمریکایی) اشاره و تاکید کرد: ما هم در جنگ اخیر شاهد جنایات آمریکا مثل حمله به مدرسه میناب، لامرد، شهادت رهبر انقلاب و بیش از هزار نفر از مردم، فرماندهان و شهدای دیگر بودیم که نشان می‌دهد بزرگترین مدعیان حقوق بشر بزرگترین دشمن حقوق بشر و دروغگویان هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: ماسک و نقاب از چهره آمریکا کنار رفته و مردم هم‌دستی او با رژیم جنایتکار صهیونیستی را دیدند و دیدیم و هرگز این شعار از زبان ما نمی‌افتد و همیشه شعار «مرگ بر آمریکا» را فریاد می‌زنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران به اهم موضوعات فرهنگی و سیاسی در هفته آینده اشاره کرد و گفت: هفته جاری منتسب به رهبر شهید است. از امروز حضور مقامات و شخصیت‌های خارجی برای ادای احترام به پیکر رهبر شهیدمان و چهار نفر از اعضای خانواده ایشان آغاز شده و به‌صورت عموم از فردا و پس‌فردا، روز دوشنبه هم تشییع باشکوه در تهران، در روز سه شنبه در قم، چهارشنبه در کربلا و نجف و پنجشنبه در مشهد برگزار می‌شود و تدفین پیکر رهبر شهید برای جمعه آینده برنامه‌ریزی شده است.

آیت الله محمدی لائینی با اعلام اینکه این هفته متعلق به رهبر شهید است، تصریح کرد: شاهد حضور ده‌ها میلیونی در مراسم بدرقه رهبری در تهران هستیم و میلیون‌ها نفر هم عازم این آیین معنوی هستند.

وی با بیان اینکه این اجتماع یک پیام شاخص دارد و آن در قالب «یا لثارت الخامنه‌ای» تعبیر می‌شود، اظهار کرد: پیام این مردم خونخواهی رهبر شهیدمان است و خواستار قصاص  ترامپ و نتانیاهو هستند.

آیت الله محمدی لائینی به بحث مذاکره با عاملان جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی پرداخت و گفت: در سخنان آقای قالیباف رئیس مجلس در دو شب متوالی توضیحاتی بود شاید برخی ابهامات برطرف شده است.

آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: ما دو هفته قبل گفتیم که اگر آمریکا بخواهد تفاهم‌نامه را نقض کند دست‌ها روی ماشه، میدان باید آماده باشد و ما دوباره میدان جنگ را فعال و جواب آمریکا را در میدان خواهیم داد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به فرموده رهبر انقلاب، گفت: ایشان تاکید کردند اکنون ما منتظریم که شروط پیش‌گفته تحقق پیدا می‌کند یا خیر، به‌نظر ما باید یک پویش مردمی شروط رهبری را به راه ‌اندازیم تا صدای این ملت شنیده شود، مردم منتظر تحقق هفت شرط رهبری هستند.

امام جمعه ساری با اشاره به مناسبت مبارزه با مواد مخدر در هفته‌ای که گذشت، مطرح کرد: متاسفانه دست‌های جنایتکار آمریکا و باندهای بین المللی پشت سر اینهاست، بنده به خانواده ها هشدار می‌دهم که مواد مخدر آسیب بسیار خطرناک و جدی است، تبلیغات و تبیین گسترده توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.

این مسئول با اشاره به شهادت دریادار پاسدار محمد اکبرزاده، معاون سیاسی دریایی سپاه، گفت: متاسفانه این پاسدار که نیرویی فعال در حوزه جهاد تبیین بودند را از دست دادیم و جای تاسف و تاثر است.

 

ارسال نظر