بازگشایی محور کرج- کندوان پس از بارش شدید

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان البرز از انسداد موقت و بازگشایی دوباره محور کرج - کندوان بر اثر بارش شدید و نقطه‌ای باران در صبح امروز خبر داد و گفت: تمام راههای استان هم‌اکنون باز است و تردد در آنها جریان دارد.

بازگشایی محور کرج- کندوان پس از بارش شدید

به گزارش سایت دیدبان ایران؛ مهدی حاج علی، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز گفت: تیم‌های راهداری استان البرز از شب گذشته عملیات لایروبی حاشیه جاده کندوان را آغاز کرده‌اند و این عملیات همچنان ادامه دارد تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

وی با اشاره به وضعیت جوی محورهای استان افزود: هم‌اکنون نیز شاهد بارش برف در ارتفاعات طالقان هستیم اما با تلاش شبانه‌روزی راهداران، تمام راههای ارتباطی استان باز است و مشکلی در رفت‌وآمد خودروها وجود ندارد.

معاون راهداری البرز به رانندگان توصیه کرد با توجه به شرایط ناپایدار جوی،

حتی‌المقدور از محورهای جایگزین برای تردد استفاده کنند و در صورت الزام به سفر در این مسیرها، سوخت کافی و تجهیزات ایمنی کامل به همراه داشته باشند.

ارسال نظر

---------------------------------------------------------------------------------------------