رئیس جمهوری که ادعای حمایت از مصرف کننده دارد؛ چندبار ستاد تنظیم بازار را برگزار کرده است؟!
مردم وقتی رئیس جمهوری انتخاب میکنند و از ته دل برای پیروزی او در فردای انتخابات ابراز خشنودی میکنند، انتظار ندارند توضیحات که نه؛ بلکه توجیهاتی بشنوند که برای آنها نه تنها قابل درک و ملموس نیست

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ مردم وقتی رئیس جمهوری انتخاب میکنند و از ته دل برای پیروزی او در فردای انتخابات ابراز خشنودی میکنند، انتظار ندارند توضیحات که نه؛ بلکه توجیهاتی بشنوند که برای آنها نه تنها قابل درک و ملموس نیست که به مثابه پاشیدن نمک روی زخم طبقه گستردهای از محرومان و فقرایی است که به تعبیر رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران « امروز ۷ دهک فقیر داریم و فقط ۳ دهک جامعه بالای خط فقر هستند، هیچگاه چنین وضعیتی نداشتهایم!»
حسن روحانی رییس جمهور در نشست خبری ۲۴ آذرماه در جمع خبرنگاران گلچین شده گفت: در دولت وزیر حامی مصرفکننده نداریمY او تلاش کرد مانند همیشه دیگران را متهم کند و بار دیگر سخن معروفش که صبح جمعه از افزایش قیمت بنزین باخبر شده است این بار در قامت حامی مصرف کننده ظاهر شد .
نکته اساسی این است آقای رییس جمهور شما وقتی در اردیبهشت ماه وزیر صمت را به خاطر گرانی برکنار کردید، آن زمان چرا وزیر حامی مصرف کننده را معرفی نکردید که امروز اجناس و کالاهای اساسی مردم چند برابر شده و گاهی افزایش قیمت به بیش از ۵۰ درصد رسیده است؟
شماکه حامی مصرف کننده هستید چندبار ستاد تنظیم بازار را برای نظارت و کنترل بازار مصرف برگزار کردید؟چندبار شورای عالی صادرات را برگزار کردید؟عنوان کنید چندبار وزرای اقتصادی برای تنظیم بازار در دفترتان ملاقات و نگرانی خود را اعلام کردید؟
تعجب در این است در نشست خبری امروز حتی یک خبرنگار نپرسید اگر وزیر حامی مصرف کننده وجود ندارد شما به عنوان رییس جمهور چرا اقدامی انجام نشد ؟
مسلم است که هیچ کدام از وزرا به خاطر صندلی اعتراض نخواهند کرد. اما انتظار می رفت حسن روحانی خودش به مسئئله کنترل قیمت ها ورود می کرد.
آقای رئیس جمهور اگر خیلی به بخش بازرگانی علاقه دارید چرا در دولت دوازدهم فقط دو بار جلسه شورای عالی صادرات را برگزار کردید؟
محمدرضا مودودی، سرپرست سازمان توسعه تجارت در دولت دوازدهم در این خصوص گفته است:
بعد از ادغام وزارت صمت کسانی به این وزارتخانه آمدند که درک درستی از تجارت خارجی نداشتند. متاسفیم که در سه سال گذشته تعداد نشستهای تخصصی مسئولان عالی رتبه دولت با مسئولان تجاری کشور به ۵ نشست هم نرسیده است!
شورای عالی صادرات به عنوان مهمترین پایگاه رفع مشکل صادرات کشور در کل دولت دوازدهم فقط دو بار تشکیل شد.
در صدر دولت هیچ کس اعتقادی به صادرات ندارد. به جای این که مشکلات صادرات را حل کنند به گمرک دستور میدهند که آمارها را منتشر نکند.