?>
کد خبر: 153584
A

تشکیل پرونده قضایی برای سه دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی

در پی برگزاری تجمع اعتراضی دانشجویان علامه طباطبایی در واکنش به مسمومیت های سریالی؛ هستی امیری، فرشته طوسی و ضیا نبوی دوشنبه چهارم اردیبهشت  با حضور در دادسرا به تبلیغ علیه نظام متهم و برای آنها قرار کفالت صادر شد.

تشکیل پرونده قضایی برای سه دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ در پی تجمعات اعتراضی تعدادی از دانشجویان در واکنش به مسمومیت های سریالی ماه های اخیر هستی امیری، فرشته طوسی و ضیا نبوی سه دانشجوی دانشگاه علامه طباطبایی، دوشنبه چهارم اردیبهشت  با حضور در دادسرا به اتهام تبلیغ علیه نظام متهم و برای آنها قرار کفالت صادر شد.

این پرونده در پی اعتراض دانشجویان به مسمومیت سریالی دانش‌آموزان مدارس و برخورد حراست با دانشجویان تشکیل شده است. 

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ در تجمع ۱۶ اسفند سال گذشته در دانشگاه علامه طباطبایی ماموران حراست با دانشجویان  و همچنین بیش از سی دانشجو ممنوع‌الورود شدند و در معرض پرونده‌های‌ انضباطی جدید قرار گرفتند. بسیج دانشگاه علامه نیز در همان زمان با انتشار بیانیه‌ای  علیه این سه دانشجو خواستار برخوردهای امنیتی با آنان شد.

برخوردهای اخیر با دانشجویان معترض به مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان در حالی اتفاق می‌افتد که سریال این مسمومیت‌ها کماکان ادامه دارد و تا امروز برخوردی با عاملان وآمران آن رخ نداده است. 

منبع: دیده بان ایران 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر