?>
کد خبر: 222174
A

رسیدگی خارج از نوبت به موضوع انتشار تصاویر و فیلم‌های خشن در فضای مجازی

سخنگوی قوه قضاییه گفت: یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی رسیدگی به موضوع انتشار تصاویر و فیلم‌های خشن در فضای مجازی است که خارج از نوبت رسیدگی میشود و با همراهی و همکاری ویژه دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی اجازه نمی‌دهیم کهامنیت روانی و شخصی و اجتماعی مردم به خطر بیفتد.

رسیدگی خارج از نوبت به موضوع انتشار تصاویر و فیلم‌های خشن در فضای مجازی

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اخیراً تصاویری از سرقت‌های خشن در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود و اینکه آیا قوه قضاییه رسیدگی سریعتر به این جرایم را در دستور کار دارد یا خیر و همچنین در رابطه با اینکه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران در چه مرحله‌ای قرار دارد، اظهار داشت: همان طور که بار‌ها اعلام شده و تاکیدات متعدد هم توسط ریاست محترم قوه قضاییه و هم سایر مقامات دستگاه قضایی صورت گرفته این است که با کسانی که برهم زنندگان امنیت جامعه هستند، قوه قضاییه هیچ تعارفی ندارد و هیچ مساحمه‌ای نخواهد کرد و اجازه نخواهد داد که حاشیه امنی برای آن‌ها ایجاد شود.

وی ادامه داد: اعلام کردیم که هر جا امنیت مردم به خطر بیفتد ما بلافاصله با پیگیری ویژه و با اقداماتی که ضابطین شروع می‌کنند و در ادامه به دستگاه قضایی می‌رسد اقدامات قاطعانه‌ای را در دستور کار قرار خواهیم داد و برای آن‌ها هیچ گونه ارفاق و تخفیفی هم قائل نخواهیم شد.

وی گفت: در خصوص پرونده‌ای که شما مطرح کردید پرونده اولیای دم مرحوم امیر محمد خالقی با دستور ریاست محترم دیوان عالی کشور به صورت خارج از نوبت به شعبه هفدهم دیوان عالی کشور ارجاع شد که در ۱۴ اردیبهشت ماه جاری، رای صادره از شعبه پنجم کیفری یک تهران در مورد قاتل ابرام شد و قاتل محکوم به قصاص شد.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: در خصوص تصاویر و فیلم‌های خشنی که فرمودید اخیرا در فضای مجازی پخش شده که خود موجب القای ناامنی برای شهروندان به خصوص زنان و کودکان شده است استحضار دارید که غالب این‌ها بلافاصله توسط ضابطین محترم دنبال شدند و در کمترین زمان ممکن با توجه به حساسیت‌هایی که وجود داشته شناسایی و دستگیر شدند.

جهانگیر خاطر نشان کرد: این مسئله یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی است که خارج از نوبت رسیدگی شود و ما با همراهی و همکاری ویژه دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی اجازه نمی‌دهیم که خدایی نکرده امنیت روانی و شخصی و اجتماعی مردم با این جور حرکت‌های مذبوحانه به خطر بیفتد. در همین رابطه قوه قضاییه در تمامی محاکم کشور شعب ویژه رسیدگی به سرقت و جرایم خشن را راه‌اندازی کرده تا بشود در کمترین زمان و با سرعت و با قاطعیت به این پرونده‌ها رسیدگی کرد و رای قاطعانه و عادلانه را در مورد متهمین آن صادر کرد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر