?>
کد خبر: 222175
A

صدور کیفرخواست برای اعضای هیئت مدیره اسبق یک بانک دولتی

سخنگوی قوه قضاییه گفت: برای اعضای هیئت مدیره اسبق یک بانک دولتی که جزو متهمان پرونده دبش بوده، کیفرخواست صادر شده و در حال رسیدگی است

صدور کیفرخواست برای اعضای هیئت مدیره اسبق یک بانک دولتی

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به این سوال که قوه قضاییه در پرونده‌های مفاسد دستگاه قضایی چه برخوردی با بانک‌های متخلف دارد که تسهیلات کلان پرداخت می‌کنند، گفت: این موضوع دغدغه همه ما است لذا ریاست قوه قضاییه اعلام کرده است که ما از این پس به سراغ بانک‌هایی که مبدا و منشا مفاسد هستند خواهیم رفت. در بسیاری از پرونده‌ها خود بانک‌ها در ابتدا شاکی پرونده بودند اما در روند رسیدگی مشخص شده که خود بانک‌ها نیز ترک فعل و قصور داشتند و قوانین و مقررات را رعایت نکردند و این مشکلات ایجاد شده است. در همین رابطه امروز شاهد هستیم بخشی از بانک‌هایی که مرتکب تقصیر و قصور شدند پرونده‌هایی در سیستم قضایی دارند .

وی گفت: در همین رابطه اخیرا اعلام شده است برای اعضای هیئت مدیره اسبق یک بانک دولتی که جزو متهمان پرونده دبش بوده، کیفرخواست صادر شده و در حال رسیدگی است. در پرونده چای دبش مدیران بانکی که اقدامات آنها مصداق ترک فعل و یا مجرمانه و یا همدستی با متهمان بود تحت تعقیب قرار گرفتند و برای آنها کیفرخواست یا محکومیت صادر شده و پرونده آنها در دست رسیدگی است و پس از قطعی شدن آنها جزئیات محکومیت مدیران بانکی که منجر به تخلف شدند اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر