کد خبر: 226315
A

دستگیری پنج نفر در یزد به دلیل عکاسی از اماکن حساس و تشویش اذهان عمومی

دادستانی یزد از دستگیری ۵ نفر از فریب‌خوردگانی که در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی و مبادرت به تصویربرداری از اماکن دارای طبقه‌بندی نموده بودند خبر داد.

دستگیری پنج نفر در یزد به دلیل عکاسی از اماکن حساس و تشویش اذهان عمومی

 گزارش سایت دیده‌بان ایران؛به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور؛ در پی حمله رژیم کودک‌کش صهیونیستی به مناطقی از کشور، ۵ نفر از فریب‌خوردگانی که در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی و مبادرت به تصویربرداری از اماکن دارای طبقه‌بندی نموده بودند، طی هماهنگی با دستگاه قضایی توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) در استان یزد شناسایی و دستگیر شدند.

 

 دادستانی یزد یادآور می‌شود که انتشار هرگونه محتوا در فضای مجازی در حمایت از رژیم تروریستی صهیونیستی، بر اساس ماده ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت، مجازات ۲ تا ۵ سال حبس را به دنبال دارد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر