کد خبر: 238088
A

قتل خانوادگی در مراغه/ پدری همسر و دو دخترش را کشت!

پدر ۴۱ ساله، همسر ۳۸ ساله و دو دختر ۱۷ و ۹ ساله‌اش را در شهرستان مراغه به قتل رسانده و سپس خود را به پلیس آگاهی معرفی کرده است

قتل خانوادگی در مراغه/ پدری همسر و دو دخترش را کشت!

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  حوالی ساعات عصر امروز(سه‌شنبه) در یکی از محلات شهر مراغه یک فقره قتل خانوادگی به وقوع پیوست که طی آن یک زن و ۲ فرزندش جان خود را از دست دادند.

سرهنگ توحید فارسی، فرمانده انتظامی شهرستان مراغه با تایید این خبر، اظهار کرد: رسیدگی به این حادثه تاسف بار در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفته و موضوع با دقت در دست بررسی نهایی است.

سرهنگ فارسی اظهار کرد: در بررسی های اولیه مشخص شده است که پدر ۴۱ ساله این خانواده، همسر ۳۸ ساله و ۲ دختر ۱۷ و ۹ ساله اش را به قتل رسانده است.

به گفته وی قاتل پس از ارتکاب این جنایت هولناک خود را به پلیس آگاهی مراغه معرفی کرده است. ️

فارسی با بیان اینکه قاتل در بازجویی های اولیه انگیزه خود را اختلافات خانوادگی بیان کرده است، اضافه کرد: تحقیقات تکمیلی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان برای روشن شدن ابعاد مختلف این حادثه، علت و انگیزه اصلی قتل به صورت ویژه در حال انجام است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر