جزییات سرقت مسلحانه از طلافروشی در شهریار
دادستان شهرستان رودان از پیگیری جدی سرقت مسلحانه از یک واحد طلافروشی در این شهرستان خبر داد و گفت: تیمهای تخصصی انتظامی و قضایی بهصورت میدانی در حال بررسی زوایای مختلف این حادثه هستند.
به گزارش سایت دیدهبان ایران، سید حیدر موسوی اظهار کرد: در پی وقوع سرقت مسلحانه از طلافروشی در شهرستان رودان، از همان لحظات اولیه مأموران انتظامی و دستگاه قضایی در محل حاضر و بررسیهای لازم آغاز شد. مردم اطمینان داشته باشند موضوع سرقت با قاطعیت در دستور کار قرار گرفته و با همکاری نیروهای انتظامی و دستگاههای اطلاعاتی در آینده نزدیک سارقان شناسایی و دستگیر خواهند شد.
وی با تأکید بر اینکه امنیت عمومی و آرامش شهروندان خط قرمز دستگاه قضایی است، گفت: اجازه هیچگونه اخلال در نظم و امنیت جامعه داده نخواهد شد و با هرگونه رفتار مجرمانه برخورد قاطع و بدون اغماض صورت میگیرد.
به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان در روز دوشنبه پنجم آبان، موسوی از شهروندان خواست در عین حفظ آرامش، از انتشار شایعات خودداری و اخبار را از مراجع معتبر و رسمی پیگیری کنند.