کد خبر: 247926
A

زلزله نسبتاً شدید در نزدیکی قصر شیرین

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در نزدیکی مرز ایران و عراق و در محدوده خانقین رخ داد که نزدیک‌ترین شهر ایرانی به کانون این زلزله شهرستان قصر شیرین با فاصله ۲۲ کیلومتری بود.

زلزله نسبتاً شدید در نزدیکی قصر شیرین

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، ظهر امروز شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ زمین‌لرزه‌ای نسبتاً شدید در مرز ایران و عراق احساس شد و موجب نگرانی مردم برخی شهرهای مرزی استان کرمانشاه شد.

براساس اعلام مراکز لرزه‌نگاری، این زمین‌لرزه در ساعت ۱۴:۵۵ به وقت تهران ثبت شده است.

بزرگی زلزله ۴.۷ در مقیاس ریشتر گزارش شده و موقعیت آن ۳۴.۳۳ درجه عرض شمالی و ۴۵.۴۹ درجه طول شرقی بوده است.

کانون زمین‌لرزه در خاک عراق و در نزدیکی شهر خانقین قرار داشته و بر اساس اطلاعات ثبت‌شده، این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین رخ داده است.

این زلزله در ۱۰ کیلومتری خانقین عراق، ۲۲ کیلومتری قصر شیرین استان کرمانشاه، و ۳۱ کیلومتری جلولا عراق رخ داده است.

این زمین‌لرزه در برخی نقاط مرزی استان کرمانشاه از جمله قصر شیرین و بخش‌هایی از گیلانغرب احساس شد، اما تاکنون گزارشی از خسارت جانی و مالی احتمالی منتشر نشده است.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر