اختلال در دسترسی به اینترنت بین‌الملل/ وزارت ارتباطات پاسخگو نیست

کاربران از اختلال اینترنت بین‌الملل در نقاط مختلف کشور گزارش داده‌اند؛ وضعیتی که از روز گذشته آغاز شده و در سایه نبود اطلاع‌رسانی شفاف به ابهام کاربران اضافه کرده است.

اختلال در دسترسی به اینترنت بین‌الملل/ وزارت ارتباطات پاسخگو نیست

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، از روز گذشته دسترسی کاربران در نقاط مختلف کشور به اینترنت بین‌الملل با اختلالات و کندی‌هایی مواجه شده است؛ اختلالاتی که به گفته برخی کاربران، در ساعات مختلف تشدید شده و در برخی موارد حتی به قطع کامل اینترنت بین‌الملل انجامیده و موجب بروز مشکلاتی در دسترسی به وب‌سایت‌ها و خدمات آنلاین خارجی شده است.

خبرنگار ما در تلاش برای بررسی علت این موضوع، پیگیری‌هایی را از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام داد که این پیگیری‌ها تا کنون بی‌نتیجه مانده و پاسخی رسمی از سوی این وزارتخانه ارائه نشده است.

تنها واکنش، به یکی از مسئولان این وزارتخانه محدود می‌شود که ضمن رد وجود قطعی در اینترنت بین‌الملل، عنوان کرده است: «در حال حاضر قطعی در اینترنت بین‌الملل وجود ندارد و شبکه در وضعیت عادی قرار دارد. با این حال، در صورتی که در برخی نقاط یا برای برخی کاربران مشکلی وجود داشته باشد، همکاران ما در حال بررسی و رفع آن هستند.»

این مقام مسئول در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر این که اختلالات ایجادشده، چه زمانی به‌طور کامل برطرف می‌شود و اینترنت به وضعیت عادی بازخواهد گشت، توضیحی ارائه نکرد و زمان مشخصی برای رفع کامل مشکلات اعلام نکرد.

ادامه این وضعیت و نبود اطلاع‌رسانی شفاف از سوی نهادهای مسئول، باعث افزایش ابهام و نارضایتی کاربران و فعالان رسانه‌ای شده است.

منبع: مهر

ارسال نظر