یک جاسوس مرتبط با شبکه های معاند در غرب تهران دستگیر شد

در پی تلاش‌های اطلاعاتی و عملیاتی مأمورین سازمان اطلاعات پلیس پایتخت، یک جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در غرب تهران دستگیر شد.

یک جاسوس مرتبط با شبکه های معاند در غرب تهران دستگیر شد
 

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، پلیس اطلاعات پایتخت اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های مردمی ، مأمورین سازمان اطلاعات فاتب گزارشی مبنی بر فعالیت مشکوک فردی در یک ساختمان دریافت و بلافاصله تحقیقات اولیه را آغاز کرد.

در جریان بررسی‌های دقیق، مشخص شد متهم در پوشش یک شرکت بازرگانی اقدام به تهیه و استفاده غیرقانونی از تجهیزات ماهواره‌ای از جمله استارلینک کرده و از این طریق ارتباطاتی با خارج از کشور برقرار می‌کرده است.

در بازدید از محل، مامورین موفق به کشف یک دستگاه ماهواره استارلینک شدند و تحقیقات تخصصی از متهم در دستور کار قرار گرفت .

متهم ضمن قبول اتهامات، اظهار داشته است که به دلیل قطع ارتباط با خارج از کشور، اقدام به تهیه غیرقانونی گیرنده استارلینگ از شهرهای جنوبی کشور از طریق قاچاقچیان کرده و مسئولیت کسب اطلاعات و ارسال وضعیت شهری و اطلاعات مراکز نظامی را بر عهده داشته است.

پلیس پایتخت اعلام کرد که تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری سایر مرتبطین با این پرونده ادامه دارد و از شهروندان تقاضا می‌شود هرگونه اطلاعات مرتبط را در اختیار مأمورین قرار دهند.

 

ارسال نظر