زن جوانی که پدرش را کشته بود ،برای پنهان ماندن قتل پدر، به دو نفر از مطلعین رشوه های کلان میلیاردی داد+جزییات پرونده
کارکنان یکی از بانکهای تهران به پلیس خبر دادند که مردی یک فقره چک از مردی مرده برای نقد کردن به بانک ارائه کرده که مأموران در محل حاضر شدند و آن مرد را که رامین نام داشت، بازداشت کردند. رامین وقتی مورد تحقیق قرار گرفت حرفهای متناقضی مطرح کرد، اما سرانجام راز یک جنایت را هم بر ملا کرد. او گفت که چک را به عنوان حق السکوت از زنی به نام پریناز گرفته است.

به گزارش سایت دیده بان ایران ؛ ۱۳ آبانسال۹۷ کارکنان یکی از بانکهای تهران به پلیس خبر دادند که مردی یک فقره چک از مردی مرده برای نقد کردن به بانک ارائه کرده که مأموران در محل حاضر شدند و آن مرد را که رامین نام داشت، بازداشت کردند.
مرد جوان ادامه داد: آن زوج یکبار ۳۲سکه طلا و بار دیگر ۹۶ سکه و بار سوم ۱۱۰ سکه طلا به عنوان حق السکوت دادند. آخرین بار هم ۱۳۰میلیون تومان پول به من پرداخت کردند. آنها به پویان هم یکبار ۵۰میلیون تومان و بار دیگر ۲۰میلیون تومان و آخرین بار یک خودروی سمند صفر دادند.
با ثبت این اظهارات زوج جوان بازداشت شدند و در همان بازجوییهای اولیه به جرمشان اقرار کردند. پریناز در اظهاراتش گفت: یکماه قبل از حادثه مادرم فوت کرد. پدرم وضع مالی خوبی داشت. او در یک خانه ویلایی در شهرک تنها زندگی میکرد. ما مستأجر بودیم به همین خاطر از پدرم خواستم تا سهم الارثم را بدهد و ما را از مستأجری نجات دهد، اما قبول نکرد. پدرم میگفت باید شوهرم خرج زندگیام را بدهد. سپس از من خواست تا در خانههای مسکن مهر ساکن شویم. توقع شنیدن این حرفها را نداشتم تا اینکه وسوسه شدم و برای تصاحب اموال پدرم نقشه قتل او را با همدستی شوهرم و دوستش پویان کشیدم.
زن جوان در خصوص قتل گفت: طبق نقشه به پدرم داروی خواب آور دادم. وقتی پدرم با خوردن دارو بیهوش شد، شوهرم و پویان او را خفه کردند. سپس برای گمراه کردن پلیس عکسهای مادرم را در اتاق خواب پدرم کنار هم چیدیم تا همه فکر کنند پدرم بهخاطر فوت مادرم و دوری او سکته کرده است.
بعد از این توضیحات، شوهر او و پویان نیز بازداشت شدند و به قتل اقرار کردند.
خب چرا سرنوشت قاتل ها رو نمیگین ؟>
اعدام میشن نمیشن؟؟؟
بگید دیگه
خب چرا سرنوشت قاتل ها رو نمیگین ؟>
اعدام میشن نمیشن؟؟؟
بگید دیگه