?>
کد خبر: 223422
A

ناترازی‌ها دلیل مشکلات سوخت رسانی به بخشی از کامیونداران است

جانشین معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: ناترازی‌های آب و برق موجب به وجود آمدن مشکلاتی در حوزه سوخت رسانی به بخشی از کامیونداران کشور شده که در حال بررسی مشکلات این عزیزان و رفع آنها هستیم.

ناترازی‌ها دلیل مشکلات  سوخت رسانی به بخشی از کامیونداران است

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ سردار باقرزاده در چهارمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت امام( ره): گفت: ناترازی‌های برق و آب موجب به وجود آمدن مشکلاتی برای بخشی از کامیونداران شده است.

جانشین معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور به بیان آخرین تمهیدات امنیتی در نظر گرفته شده جهت برگزاری مراسم 14 خرداد پرداخت و  ادامه داد: برای هر یک از سطوح امنیتی ماههاست سازمان‌هایی مسؤول شده‌اند و شورای عالی امنیت ملی در رأس امور، مسائل را تحت مدیریت دارد. عناصر خرابکار بررسی شده و تهدیدات آنان جدی گرفته شده، همچنین تمهیدات لازم امنیتی و اطلاعاتی انجام گرفته و نتایج آخرین بررسی‌ها نیز در شورای عالی امنیت ملی مطرح می‌شود.
باقرزاده همچنین خاطرنشان کرد: با ناترازیهایی در بخشهای برق و آب روبرو هستیم. این مسئله موجب به وجود آمدن مشکلاتی در حوزه سوخت رسانی به بخشی از کامیونداران کشور شده که در حال بررسی مشکلات این عزیزان و رفع آنها هستیم.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر