کد خبر: 230512
A

اردکانی: مشترکانی که پمپ آب ندارند به مشکل خواهند خورد

مدیر عامل آبفای تهران گفت: پیشنهاد می‌شود با توجه به وضعیت آبی کشور مشترکان اقدام به تهیه پمپ و مخزن کنند زیرا در روزهای پیش رو با مشکل مواجه می‌شوند.

اردکانی: مشترکانی که پمپ آب ندارند به مشکل خواهند خورد

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛محسن اردکانی مدیرعامل آبفای تهران  در رابطه با قبوض برآوردی برای هم ستانی ها گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه منجر شد تا مأمورین قرائت کنتور به درب منازل مراجعه نکنند و به ازای مدت ۱۰ روزی که مأمورین قرائت کنتور مراجعه نکردند قبوض علی الحساب و مشابه دوره سال گذشته صادر شد

وی ادامه داد: این قبوض صادره به صورت علی الحساب بود احتمالاً مشترکان با پرداخت آن بستانکار می‌شدند برخی از مشترکان به این موضوع اعتراض کردند و تنها ۲۵ درصد از مشترکان این قبوض را پرداخت کردند و در صورتی که پرداخت مازاد باشد بستانکار می‌شوند و کسانی که اعتراض دارند امروز اعلام کردیم این قبوض ملغی شود.

اردکانی خاطر نشان کرد: قرار بر ان است مأمورین قرائت کنتور مراجعه کرده و پس از قرائت کنتور قبوض واقعی صادر شود.

وی در رابطه با وضعیت فشار آب خاطر نشان کرد: ما ناگزیر هستیم به دلیل کمبود منابع آب را مدیریت کنیم فشار را به حداقل ممکن برسانیم به طوری که آب در طبقات اول و دوم وجود داشته باشد و با نصب مخزن به اندازه مکفی به ازای هر نفر ۷۵ لیتر در شبانه روز بعد از مخزن پمپ را نصب کنند مشکلی برای تأمین آب ساکنین به وجود نمی‌آید.

مدیر عامل آبفای تهران اضافه کرد: مشترکانی پمپ و مخزن ندارند طی روزهای اخیر اعتراض داشتند و با مراجعه فیزیکی و انجام گرفتن برسی‌های موجود این مشترکان فاقد پمپ و مخزن بودند.

اردکانی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود با توجه به وضعیت آبی کشور اقدام به تهیه پمپ و مخزن کنند زیرا در روزهای پیش رو با مشکل مواجه می‌شوند.

وی در خاتمه اضافه کرد: مشترکانی که در طبقات همکف هم آب ندارند با واحد ۱۲۲ تماس گرفته و این واحد با مراجعه به محل مورد نظر در صورتی که مشکل از شبکه باشد آن را مرتفع می‌کنند.

در صورتی که بخواهیم آب منطقه‌ای را قطع کنیم ین مساله را از قبل اطلاع رسانی می‌کنیم اما در شرایط فعلی تنها کاهش فشار را انجام می‌دهیم که کاهش فشار به معنای این است که طبقات اول و دوم مشکلی در تأمین آب ندارند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر