کد خبر: 233483
A

رئیس اتاق اصناف: هیچ نانوایی حق گران‌فروشی ندارد

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: نرخ‌های جدید نان مشخص شده و هیچ نانوایی حق ندارد نرخ‌ها را بیش از این افزایش دهد و همچنین نظارت‌ها به طور جدی انجام خواهد شد.

رئیس اتاق اصناف: هیچ نانوایی حق گران‌فروشی ندارد

به  گزارش سایت دیده‌بان ایران؛قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف ایران  درباره آخرین وضعیت قیمت نان اظهار کرد: در خصوص قیمت نان، جلسات متعددی با محوریت وزارت کشور برگزار شد. در آخرین جلسه که در دفتر معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد، تصمیم گرفته شد که درصد مشخصی به قیمت نان افزوده شود. اختیار اجرای این تصمیم نیز به استانداران واگذار شد و به‌تدریج استانداران در استان‌های مختلف، قیمت‌های نهایی را اعلام کردند.

 

وی ادامه داد: در استان تهران نیز قیمت مصوب از طریق سامانه "نانو" اعلام شده‌است و مورد تأیید استاندار نیز قرار دارد. همه نانوایی‌ها موظف به رعایت این قیمت هستند.

 

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: نظارت و بازرسی ما هم دقیقاً بر اساس همین قیمت‌های اعلام‌شده انجام می‌شود. با نانوایی‌هایی که تخلف کنند برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. خواهش من از نانوایان عزیز این است که قیمت مصوب را رعایت کنند. ان‌شاءالله اگر پس از مدتی نیاز به تغییر قیمت باشد، این موضوع با بررسی و طی مراحل قانونی انجام می‌شود، اما هیچ نانوایی حق ندارد بدون مجوز اقدام به افزایش قیمت کند؛ چرا که در این صورت با جرایم سنگینی روبرو خواهد شد.

 

نوده فراهانی به گلایه‌های مردمی درباره نانوایی‌های آزادپز اشاره کرد و گفت: خیلی از مردم نسبت به افزایش تعداد نانوایی‌های آزادپز و قیمت بالای نان در این واحدها گلایه دارند. این موضوع در دستور کار قرار دارد و در حال بررسی است. آنالیز قیمت این نانوایی‌ها باید بر اساس قیمت آرد دریافتی انجام شود، و جلسات مربوط به این موضوع با هماهنگی وزارت کشور برگزار شده‌است.

 

وی گفت: ان‌شاءالله به‌زودی نرخ نهایی برای نانوایی‌های آزادپز مشخص و به نانواها اعلام خواهد شد و البته این نرخ به اطلاع مردم نیز خواهد رسید. وقتی نانوایی آزاد فعالیت می‌کند، اختیار خرید آرد نیز به خود نانوا واگذار می‌شود. برخی از نانواها اقدام به تهیه آرد درجه‌یک می‌کنند، که طبیعتاً در قیمت نهایی نان تأثیر دارد. اما این موضوع نیز باید با کارشناسی دقیق توسط وزارت کشور و سازمان حمایت از مصرف‌کننده بررسی و تأیید شود و آنچه که مصوب شود برای همه لازم‌الاجراست.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر