مخابرات: قطع برق بیش از سه ساعت، پایداری اینترنت را تحت تأثیر قرار می‌دهد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران از تجهیز مراکز اصلی به ژنراتور و باتری خبر داد و گفت این مراکز در زمان خاموشی‌ها خدمات خود را حفظ می‌کنند، اما تداوم قطعی برق بیش از سه ساعت می‌تواند پایداری شبکه را تحت تأثیر قرار دهد.

 مخابرات: قطع برق  بیش از سه ساعت، پایداری اینترنت  را تحت تأثیر قرار می‌دهد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ داوود زارعیان- معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران- در پاسخ به پرسشی درباره تدابیر این شرکت برای حفظ پایداری اینترنت و ارتباطات در فصل تابستان و به‌ویژه مردادماه، با اشاره به آغاز خاموشی‌ها در روزهای اخیر اظهار کرد: طبیعی است که ما الان در تمام مراکز اصلی‌مان، حداقل، تجهیزات و ژنراتور خیلی قوی داریم؛ هم باتری و هم دیگر تجهیزات کمکی را به اندازه کافی پیش‌بینی کرده‌ایم، بنابراین در هیچ‌یک از مراکز اصلی، قطع اینترنت نخواهیم داشت.

 

وی افزود: اما یک نکته بسیار مهم دیگر این است که زمان خاموشی معمولاً میانگین دو تا سه ساعت، برای پایداری شبکه منطقی است؛ ولی اگر بیشتر از سه ساعت طول بکشد، هیچ‌یک از سیستم‌های پشتیبان نمی‌تواند پاسخگو باشد، چون فشار زیادی به سیستم‌های پشتیبان وارد می‌شود و گرمای بیش از حد هم خود این سیستم‌ها را دچار بحران می‌کند.

 

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران ادامه داد: درحال حاضر در مراکز تلفن ثابت ، به‌ویژه مراکز حساس‌تر، سیستم‌های پشتیبانی را ثابت در نظر گرفته‌ایم؛ مراکزی که تلفن ثابت، اینترنت ثابت، دیتا و دیتاسنتر هستند، با توجه به درجه اهمیتی که دارند، پشتیبان‌های برق و تأمین کرده‌ایم تا زمان خاموشی هم منطقی باشد. 

 

 

ارسال نظر