کد خبر: 59637
A
رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف‌سرویس تهران مطرح کرد:

گرانی گوشت دلیل تعطیلی یک‌چهارم رستوران‌های تهران / ماجرای خورشت بدون گوشت چیست؟

رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلف‌سرویس تهران با بیان "رستوران‌ها امسال به‌طرز بی‌سابقه‌ای کاهش مشتری داشته‌اند" از تعطیلی 180 رستوران در تهران به‌دلیل گرانی گوشت و کاهش مشتری خبر داد و در ادامه توضیحاتی درباره ماجرای فروش «خورش بدون گوشت» ارائه کرد.

گرانی گوشت دلیل تعطیلی یک‌چهارم رستوران‌های تهران / ماجرای خورشت بدون گوشت چیست؟

به گزارش دیده بان ایران؛ علی‌اصغر میرابراهیمی با اشاره به وضعیت گرانی مواد اولیه رستوران‌ها و افزایش مشکلات رستوران‌داران در ماه‌های گذشته اظهار کرد: متأسفانه با گرانی‌های اخیر، قیمت مواد اولیه از جمله گوشت، مرغ، حبوبات و رب به‌اندازه‌ای بالارفته که هم باعث کاهش میزان مشتریان شده و هم گلایه همکارانمان را به‌دنبال داشته و همکارانمان هر روز در تماس با ما از وضعیت قیمت مواد اولیه، افزایش هزینه‌ها، مالیات بر ارزش افزوده و... گلایه می‌کنند و ما هم جوابی نداریم.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران افزود: این وضعیت به‌گونه‌ای است که امسال به‌طرز بی‌سابقه‌ای، شاهد کاهش مشتری در رستوران‌ها هستیم به‌طوری که از 700 رستوران ثبت‌شده و دارای مجوز در تهران، 180 رستوران تقاضای انصراف از مجوز و ابطال مجوز خود را به ما اعلام کرده‌اند.

وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر فروش خورش بدون گوشت برای کاهش قیمت تمام‌شده و جذب مشتری گفت: طبخ خورش بدون گوشت اصلاً امکان‌پذیر نیست چراکه طعم اصلی خورش، به‌دلیل گوشتی است که در آن استفاده شده لذا «خورش بدون گوشت» عملاً نمی‌تواند به‌عنوان خورش به مشتری فروخته شود، چون به هیچ وجه طعم اصلی خورش را ندارد.

میرابراهیمی گفت: البته من هم موضوع «فروش خورش بدون گوشت» را که در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود، شنیده‌ام ولی تا این لحظه هیچ گزارشی از فروش خورش بدون گوشت توسط رستوران‌ها در تهران به دست ما نرسیده است./ تسنیم

 
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر