دستور پخت پنیر کبابی در منزل
پنیر کبابی یا هالومی همان پنیر قبرسی معروفی است که با طعم لذتبخش و خوشمزه خود، یک پیش غذای خاص و دلچسب و یک المان جذاب در بعضی رسپیها محسوب میشود. پنیر هالومی با دمای ذوب بالا، امکان سرخ کردن و کبابی کردن بدون ذوب شدن را فراهم میکند. با ترکیب این پنیر با سالاد، یک غذای جذاب و لذیذ به وجود میآید که میتواند تجربه یک وعده غذایی کامل و لذتبخش را به ارمغان بیاورد. این پنیر از مخلوط شیر بز و گوسفندی به دست میآید و طعم شور و بافت سفتی دارد که در فرآیند کبابی شدن این طعم بهخوبی ظاهر میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با پنیر کبابی بیشتر آشنا شویم.

دیده بان ایران؛ پنیر کبابی یا هالومی همان پنیر قبرسی معروفی است که با طعم لذتبخش و خوشمزه خود، یک پیش غذای خاص و دلچسب و یک المان جذاب در بعضی رسپیها محسوب میشود. پنیر هالومی با دمای ذوب بالا، امکان سرخ کردن و کبابی کردن بدون ذوب شدن را فراهم میکند. با ترکیب این پنیر با سالاد، یک غذای جذاب و لذیذ به وجود میآید که میتواند تجربه یک وعده غذایی کامل و لذتبخش را به ارمغان بیاورد. این پنیر از مخلوط شیر بز و گوسفندی به دست میآید و طعم شور و بافت سفتی دارد که در فرآیند کبابی شدن این طعم بهخوبی ظاهر میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با پنیر کبابی بیشتر آشنا شویم.
پنیر هالومی چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
اولین پرسشی که پیش میآید این است که پنیر کبابی چیست؟ هالومی، یک پنیر خاص قبرسی است که از شیر بز، گوسفند یا شیر گاو تهیه میشود. این پنیر امروزه بیشتر از شیر گاو تهیه میشود.
یکی از ویژگیهای جالب پنیر کبابی، حفظ شکل خود حین گرم شدن است که باعث میشود این پنیر به راحتی و بدون ذوب شدن، کباب شود و به جایگزین گوشت، هم برای گیاهخواران هم همه افراد دیگر، تبدیل شود. پنیر کبابی با رنگ سفید خود شبیه به پنیر موزارلا است، اما طعم شور هالومی باعث میشود تا از موزارلا متمایز شود.
پنیر هالومی را میتوان هم به صورت خام و هم به صورت کباب شده استفاده کرد، اما مصرف آن به صورت کبابی رایجتر است.
با پنیر کبابی چه غذاهایی میتوان درست کرد؟
از پنیر کبابی در پخت انواع غذا و همچنین روی سالاد میتوان استفاده کرد. جذابترین رسپیهایی که در آنها میتوانید از پنیر کبابی استفاده کنید، عبارتند از:
- سالاد تن ماهی با پنیر کبابی
- ساندویچ مرغ و پنیر کبابی با سس ریحان
- ساندویچ ژامبون با پنیر کبابی
- قیمه با پنیر کبابی
- قرمهسبزی با پنیر کبابی
- پنیر کبابی سوخاری
- ساندویچ پنیر سوخاری
دستور پخت و طعمدار کردن پنیر کبابی در منزل
بسیاری از ما به دنبال طرز تهیه پنیر خانگی هستیم. اما جالب است بدانید که این پنیر کبابی با قیمت مناسب در بازار موجود است و به راحتی میتوانید با خرید و طعمدار کردن آن، غذایی لذیذ درست کنید. برای طعمدار کردن پنیر کبابی در خانه، به 3 روش زیر میتوانید عمل کنید:
پخت پنیر کبابی با رب انار و گوجه گیلاسی
- پنیر کبابی کالین: 400 گرم
- روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
- پودر آویشن: یک قاشق چایخوری
- پونه: نصف قاشق چایخوری
- کنجد برشته: یک قاشق مرباخوری
- دانه انار: دو قاشق غذاخوری
- رب انار: یک قاشق غذاخوری
- برگ نعناع: نصف فنجان
- سماق: یک قاشق چایخوری
- گوجه گیلاسی: پنج عدد
برای تهیه یک دستور تازه و خوشمزه با پنیر کبابی، ابتدا مقداری روغن زیتون را در یک تابه بریزید و بگذارید گرم شود. سپس ادویهها، سبزیها و کنجد را به آن اضافه و مخلوط کنید. پنیرهای کبابی را به اندازه دلخواه به شکل مکعبی برش بزنید و در تابه قرار دهید. بعد از مخلوط کردن همه مواد با هم، به پنیرها فرصت دهید تا هر دو طرف آنها سرخ شوند.
پس از سرخ شدن پنیرها، رب انار و گوجه گیلاسی را به تابه اضافه کنید. پس از پخت گوجهها، دانه انار را به ترکیب افزوده و کمی در تابه بگردانید. وقتی پنیر کبابی آماده است، آن را به ظرف سرو منتقل کنید و برگهای نعناع تازه را روی آن بپاشید.
پخت پنیر کبابی با کدو
- پنیر کبابی کالین: 400 گرم
- پودر فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
- برگ نعنا خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- لیمو: یک عدد کوچک
- کدو سبز حلقه شده: یک عدد
- روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری
ابتدا، پوست لیمو را رنده کنید و با فلفل، برگ نعناع و روغن زیتون ترکیب کنید. پنیر کبابی کالین را به اندازه مورد نظر ببرید و سپس آنها را با کدو سبز حلقهای شده در ترکیب پوست لیمو، فلفل، برگ نعناع و روغن زیتون به مدت نیم ساعت بخوابانید.
سپس پنیر کبابی و کدو را به شکل یکی در میان به سیخ بکشید و سپس درون فر قرار دهید. شعله گریل را روشن کنید و پس از برشته شدن کدو و پنیر، آنها را در ظرف سرو بچینید.
پخت پنیر کبابی طعمدار با سیر و فلفل
- پنیر کبابی کالین: 400 گرم
- سیر کوبیده شده: دو حبه
- روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
ابتدا، سیر، روغن زیتون و فلفل سیاه را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. پنیرها را برای یک ساعت در این ترکیب بخوابانید و در یخچال بگذارید. هر چند دقیقه یک بار، پنیرها را برگردانید تا هر 2 طرف طعمدار شود.
نوبت قرار دادن پنیر کبابیها داخل سیخ است. بعد از به سیخ کشیدن پنیر کبابیها، آنها را در فر قرار دهید. شعله گریل را روشن کنید و پس از طلایی شدن پنیرها، آنها را در ظرف سرو بچینید.
طرز تهیه پنیر کبابی سوخاری
- پنیر کبابی:200 گرم
- تخم مرغ:2 عدد
- پودر سوخاری:100 گرم
- روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم
برای درست کردن یک پنیر کبابی سوخاری دلپذیر و لذیذ، ابتدا پنیر را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق قرار دهید. سپس، پنیر را به اندازههای دلخواه خود برش دهید.
تخم مرغ را در یک ظرف هم بزنید تا به یک مایع یکدست تبدیل شود. سپس هر قطعه پنیر را به ترتیب ابتدا در تخم مرغ بغلطانید و سپس داخل آرد سوخاری فشار دهید تا یک لایه نازک از پودر سوخاری روی پنیر بنشیند. اگر میخواهید پودر سوخاری بیشتری روی مرغ باشد، میتوانید این مرحله را دوبار انجام دهید.
حالا پنیرها را در داخل روغن داغ شده قرار دهید و آنها را سرخ کنید. هر طرف پنیر پس از حدود دو دقیقه رنگ طلایی و جذابی خواهند گرفت. در زمان مناسب، پنیرهای کبابی سوخاری را از روغن خارج کنید. پنیر کبابی سوخاری آماده سرو کردن است.
خرید پنیر کبابی
اگر قصد خرید پنیر کبابی با کیفیت بالا و طعم لذیذ را دارید، میتوانید این محصول را از لبنیات کالین تهیه کنید. اما چرا کالین؟ کالین یکی از بهترین شرکتهای لبنی در ایران است که محصولاتی متنوع را به مصرفکنندهها ارائه میدهد. انواع پنیر، کره، خامه، روغنهای حیوانی و پودرهای صنعتی از جمله محصولات شرکت کالین است. این شرکت محصولات خود را با طعمی مشابه طعم اصلی تولید میکند.
پنیر کبابی کالین یکی از بهترین پنیرهای موجود در بازار است که طعمی شبیه به طعم پنیر قبرسی دارد. شما میتوانید برای خرید پنیر کبابی کالین به وبسایت این شرکت به آدرس calindairy.com سر بزنید (ویژه تهران) یا به فروشگاههای زنجیرهای مراجعه کنید.