?>
کد خبر: 220704
A
بیانیه عمان درباره آتش‌بس میان آمریکا و یمن؛

کشتی‌ها دیگر هدف قرار نمی‌گیرند

وزارت امور خارجه عمان اعلام کرد که پس از گفت و گوها و تماس‌های اخیر بین سلطنت عمان و آمریکا و مقامات مربوطه در صنعا، با هدف کاهش تنش‌ها، این تلاش‌ها منجر به توافق آتش‌بس بین دو طرف شد.

کشتی‌ها دیگر هدف قرار نمی‌گیرند

به گزارش سایت دیده‌بان ایران و به نقل از خبرگزاری رسمی عمان به نقل از سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور افزود: در آینده، هیچ یک از طرفین، یکدیگر از جمله کشتی‌های آمریکایی در دریای سرخ و تنگه باب المندب را هدف قرار نخواهند داد و آزادی حمل و نقل دریایی و جریان روان کشتیرانی تجاری بین‌المللی را تضمین خواهند کرد.

سلطنت عمان ضمن قدردانی از هر دو طرف به خاطر رویکرد سازنده‌شان که منجر به این نتیجه مطلوب شد، ابراز امیدواری کرد که این اقدام منجر به پیشرفت بیشتر تعدادی از مسائل منطقه‌ای به سمت تحقق عدالت، صلح و رفاه برای همه شود.

پیشتر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با بیان این ادعا که حملات واشنگتن به یمن متوقف خواهد شد، گفت که قبل از سفرش به خاورمیانه، خبر مهمی اعلام خواهد شد.

 دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در کاخ سفید در دیدار با نخست وزیر کانادا مدعی شد: «حوثی‌ها نمی‌خواهند بجنگند» و بمباران‌های آمریکا متوقف خواهد شد.

ترامپ ادعا کرد که انصار الله یمن به دولت او گفته‌اند که دیگر نمی‌خواهند «بجنگند» و حملات به خطوط کشتیرانی دریای سرخ را متوقف خواهند کرد.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر