?>
کد خبر: 224366
A

زلنسکی: یک سال و ۶ ماه و ۹ روز برای حمله به پایگاه های روسیه برنامه ریزی کردیم/ نتیجه‌ عملیات درخشان بود

ولادیمیر زلنسکی با رئیس اداره امنیت اوکراین دیدار و گزارش عملیات بزرگ نیروهای ویژه و سرویس امنیتی این کشور موسوم به "تار عنکبوت" را دریافت کرد

 زلنسکی: یک سال و ۶ ماه و ۹ روز برای حمله به پایگاه های روسیه برنامه ریزی کردیم/ نتیجه‌ عملیات درخشان بود

 به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ولادیمیر زلنسکی با رئیس اداره امنیت اوکراین دیدار و گزارش عملیات بزرگ نیروهای ویژه و سرویس امنیتی این کشور موسوم به  "تار عنکبوت" را دریافت کرد

بنابر گزارش دیده بان ایران؛ زلنسکی در کانال تلگرامی خود نوشت: گزارش رئیس سرویس امنیتی اوکراین، واسیل مالیوک، در مورد عملیات امروز ما را دریافت کردم.  نتیجه‌ای کاملاً درخشان، نتیجه‌ای از عملیات مستقل اوکراین است.

رئیس جمهور اوکراین خاطرنشان کرد: یک سال و شش ماه و نه روز از شروع برنامه‌ریزی تا اجرای مؤثر عملیات ما گسترده‌ترین عملیات است.  افراد ما که این عملیات را آماده کرده بودند، به موقع از خاک روسیه خارج شدند.  من از ژنرال مالیوک برای این موفقیت اوکراین تشکر کردم. 

زلنسکی خاطر نشان کرد: من به سرویس امنیتی اوکراین دستور دادم تا جزئیات و نتایج عملیات را که ممکن است علنی شود، به جامعه اطلاع دهد.  البته، ما اکنون نمی‌توانیم همه چیز را بگوییم، اما اینها اقدامات اوکراینی‌ها هستند که قطعاً در کتاب‌های درسی تاریخ خواهند بود.  اوکراین از خود دفاع می‌کند و کاملاً به حق است - ما همه کارها را انجام می‌دهیم تا روسیه احساس کند که باید به این جنگ پایان دهد. 

روسیه این جنگ را آغاز کرد، روسیه باید به آن پایان دهد. 

افتخار برای اوکراین!

photo_2025-05-31_22-06-51

photo_2025-05-31_22-06-54

photo_2025-05-31_22-45-01

photo_2025-05-31_22-06-46 (2)

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر