۳۴ هزار تبعه غیرمجاز پاکستانی طی یکسال گذشته از ایران بازگردانده شدند
رئیس کل سازمان گذرنامه و مهاجرت پاکستان اعلام کرد که طی یک سال گذشته ۳۴ هزار تبعه غیر مجاز این کشور از جمهوری اسلامی ایران به این کشور بازگردانده شدهاند.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ از روابط عمومی مجلس سنای پاکستان، جلسه اعضای کمیته امور اتباع پاکستانی مقیم خارج و توسعه منابع انسانی امروز به ریاست سناتور ذیشان خانزاده با حضور مسوولان ارشد وزارت کشور، سازمان گذرنامه و مهاجرت و آژانس تحقیقات فدرال پاکستان در اسلامآباد برگزار شد.
رئیس سازمان گذرنامه و مهاجرت پاکستان با ارائه آخرین آمار سفرهای اتباع این کشور به کشورهای همسایه و کشورهای حوزه خلیج فارس اظهار داشت که ترددهای غیرقانونی و اقامت غیرمجاز اتباع پاکستانی در این کشورها برای روابط دوستانه ما با کشورهای همسایه و دوست ناخوشایند است.
مصطفی کمال قاضی گفت که طی یک سال اخیر ۳۴ هزار پاکستانی به جرم تردد غیرقانونی و اقامت غیرمجاز از ایران بازگردانده شده و ۵۰ هزار پاکستانی نیز از کشور عراق اخراج شدهاند.
مسوولان وزارت کشور پاکستان در این جلسه اعلام کردند که از سال ۲۰۲۳ تا امروز حدود ۵۸ هزار پاکستانی از کشورهای مختلف اخراج شدهاند.
گفتنی است، طی سالهای اخیر نیروهای مرزی ایران هزاران تبعه پاکستانی را در قالب مهاجران غیرقانونی بازداشت کرده و به مقامهای مرزی این کشور در مرز میرجاوه تحویل دادهاست.
اتباع پاکستانی به منظور یافتن کار یا سفر به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس با ورود غیرقانونی به ایران سعی در رسیدن به دروازههای دیگر کشورها دارند.