یدیعوت آحارونت: الجولانی با مشاور امنیت ملی اسرائیل در ابوظبی دیدار کرد
بر اساس گفته منابع سوری، [جولانی] رئیسجمهور سوریه، روز دوشنبه با تساحی هنگبی، مشاور امنیت ملی اسرائیل، در ابوظبی دیدار کرده است. یکی از منابع این دیدار را «گامی مهم در مذاکرات سوریه و اسرائیل» توصیف کرده و گزارشها حاکی از آن است که این نخستین دیدار میان این دو مقام نبوده است.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یدیعوت آحارونت نوشت: بر اساس گفته منابع سوری، [جولانی] رئیسجمهور سوریه، روز دوشنبه با تساحی هنگبی، مشاور امنیت ملی اسرائیل، در ابوظبی دیدار کرده است. یکی از منابع این دیدار را «گامی مهم در مذاکرات سوریه و اسرائیل» توصیف کرده و گزارشها حاکی از آن است که این نخستین دیدار میان این دو مقام نبوده است
هفته گذشته نیز منابع دیپلماتیک اعلام کرده بودند که سوریه در حال پیشبرد گفتوگوهای «بیسروصدا» با اسرائیل است—نه با هدف صلح کامل، بلکه برای دستیابی به توافقی محدود در حوزه امنیتی.
این توافق در صورت تحقق، به معنی صلح گرم یا بازگشایی سفارتخانهها نخواهد بود، بلکه یک تفاهمنامه امنیتی محدود خواهد بود، نه عادیسازی کامل روابط