کد خبر: 234128
A

آلمان: در تلاشیم تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

وزیر خارجه آلمان: آلمان، فرانسه و انگلیس متعهد به حفظ و تقویت پیمان منع اشاعه هسته‌ای هستند و همچنین در تلاش‌اند تا «از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کرده و بحران هسته‌ای این کشور را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند.»

آلمان: در تلاشیم تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، «یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه و در سالگرد بمباران اتمی هیروشیما تاکید کرد که تروئیکای اروپایی به حل‌وفصل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستند.

واده‌فول در بیانیه‌ای که در وبگاه وزارت خارجه آلمان و به مناسبت سالگرد حمله اتمی آمریکا به هیروشیما در جنگ جهانی دوم منتشر کرده است، نوشته است: «هیروشیما و ناگازاکی نباید هرگز تکرار شوند. مقیاس ویرانی و رنج‌های وصف‌ناپذیری که این بمباران‌ها به هزاران نفر وارد کرد، حتی پس از ۸۰ سال همچنان برای ما هشدار دهنده‌اند: جنگ هسته‌ای را نمی‌توان برد و نباید آن را آغاز کرد.»

وی همچنین از اعطای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۴ به انجمن بازماندگان ژاپنی بمباران اتمی به عنوان «پیامی مهم و ادای احترام به قربانیان هیروشیما و ناگازاکی» یاد کرد.

وادفول تاکید کرد که آلمان، فرانسه و انگلیس متعهد به حفظ و تقویت پیمان منع اشاعه هسته‌ای هستند و همچنین در تلاش‌اند تا «از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کرده و بحران هسته‌ای این کشور را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند.»

اظهارات وزیر خارجه آلمان در حالی است که ایران بارها اعلام کرده تسلیحات هسته‌ای در دکترین دفاعی این کشور جایی ندارند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر