کد خبر: 235777
A

اکسیوس: کاخ سفید از مقامات اوکراینی پرسیده‌اند که آیا زلنسکی در دیدارش با ترامپ در «دفتر بیضی»، کت و شلوار خواهد پوشید یا نه / منابع گفتند رئیس جمهور اوکراین با همان کت مشکی که در نشست ناتو در هلند به تن داشت، به کاخ سفید خواهد آمد اما کراوات نخواهد زد

اکسیوس نوشت: به گفته دو منبع مطلع، کاخ سفید از مقامات اوکراینی پرسیده است که آیا ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در دیدارش با رئیس‌جمهور ترامپ در دفتر بیضی در روز دوشنبه کت و شلوار خواهد پوشید یا خیر.

اکسیوس: کاخ سفید از مقامات اوکراینی پرسیده‌اند که آیا زلنسکی در دیدارش با ترامپ در «دفتر بیضی»، کت و شلوار خواهد پوشید یا نه / منابع گفتند رئیس جمهور اوکراین با همان کت مشکی که در نشست ناتو در هلند به تن داشت، به کاخ سفید خواهد آمد اما کراوات نخواهد زد

به گزارش  سایت دیده‌بان ایران، اکسیوس نوشت: به گفته دو منبع مطلع، کاخ سفید از مقامات اوکراینی پرسیده است که آیا ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در دیدارش با رئیس‌جمهور ترامپ در دفتر بیضی در روز دوشنبه کت و شلوار خواهد پوشید یا خیر.

چرا این مهم است: پوشش زلنسکی پیش از دیدار قبلی‌اش با ترامپ در دفتر بیضی در ماه مارس به مسئله‌ای حساس تبدیل شد که به یک رسوایی دیپلماتیک انجامید.

بازگشت به گذشته: ترامپ از پوشش نظامی‌گونه زلنسکی خوشش نیامد. او هنگام استقبال از او در بال غربی کاخ سفید، با طعنه گفت: «امروز حسابی لباس پوشیده.»

برخی مقامات آمریکایی در آن زمان فکر می‌کردند که مسئله کت و شلوار تا حدی به نتیجه فاجعه‌بار آن دیدار کمک کرده است.

آنچه باید زیر نظر داشت: منابع گفتند زلنسکی روز دوشنبه با همان کت مشکی که در نشست ناتو در هلند در ماه ژوئن به تن داشت، به کاخ سفید خواهد آمد. یکی از منابع گفت: «این استایل کت‌وشلواری خواهد بود، اما کت و شلوار کامل نیست.»

نشست ناتو نخستین باری بود که زلنسکی از زمان تهاجم سال ۲۰۲۲ یک کت رسمی به سبک تجاری به تن کرده بود و مقامات آمریکایی گفتند ترامپ از آن خوشحال شد.

 

یک مقام آمریکایی در آن زمان به اکسیوس گفت: «زلنسکی مثل یک آدم عادی آمد، نه دیوانه، و مثل کسی لباس پوشیده بود که باید در ناتو حضور داشته باشد... بنابراین گفت‌وگوی خوبی داشتند.»

 

سوی دیگر ماجرا: یکی از مشاوران ترامپ، تا حدی به شوخی، به اکسیوس گفت که «اگر زلنسکی روز دوشنبه کت‌وشلوار بپوشد، نشانه خوبی برای صلح خواهد بود» اما افزود: «ما انتظار نداریم او این کار را بکند.»

 

یکی دیگر گفت: «خیلی عالی می‌شد اگر کراوات می‌زد اما انتظارش را نداریم.»

 

این منبع افزود که معاون رئیس‌جمهور، جی.دی. ونس، بیشتر از خود ترامپ از ظاهر و رفتار زلنسکی در دیدار قبلی ناراحت شده بود. «موضوع کراوات در واقع چیزی بود که از همان ابتدا مربوط به جی.دی. بود.»

 

منابع گفتند زلنسکی روز دوشنبه کراوات نخواهد زد.

 

بین خطوط: ترامپ به شدت به ظاهر اهمیت می‌دهد و در ذهن او، یک رهبر جهانی باید کت و شلوار بپوشد. اما به گفته مشاورانش، نارضایتی او از زلنسکی دفعه قبل فراتر از لباسش بود.

 

مقامات آمریکایی می‌گویند زلنسکی در جلب رضایت ترامپ بهتر شده است.

 

یکی از مشاوران ترامپ گفت: «باید به او اعتبار داد. او دیگر به بدی گذشته نیست.»

 

پشت پرده: وقتی از یک مشاور پرسیده شد آیا این نشست تکرار دفعه قبل خواهد بود، پاسخ داد: «نه، مطلقاً نه.»

 

او افزود: «هر دوی آن‌ها خیلی خیلی پیشرفت کرده‌اند. زلنسکی دیگر به او عکس کودکان کشته‌شده را نشان نخواهد داد و طوری رفتار نخواهد کرد که انگار تقصیر اوست. رئیس‌جمهور یاد گرفته هرگونه ناراحتی را کنار بگذارد و به جلو حرکت کند.»

 

به گفته این مشاور، زلنسکی همچنین رهبران اروپایی را هم در کنار خود خواهد داشت، «پس این نشست فضایی کاملاً متفاوت از دیدار قبلی خواهد داشت.»

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر