اسرائیل هیوم به نقل از یک دیپلمات درباره اقدام اسرائیل برای ترور اعضای دفتر سیاسی حماس: رهبران حماس برای بررسی آخرین پیشنهاد آمریکایی، گرد هم آمده بود
یک دیپلمات منطقهای به اسرائیل هیوم گفت: رهبری حماس برای بررسی آخرین پیشنهاد آمریکایی گرد هم آمده بود، پس از آنکه پاسخ قبلیشان به این پیشنهاد رد شده بود و همچنین برای بررسی پیامدهای ورود نظامی احتمالی اسرائیل به غزه پس از صدور دستور تخلیه امروز.

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ یک دیپلمات منطقهای درباره جزئیات اقدام اسرائیل برای ترور اعضای دفتر سیاسی حماس توضیحاتی داد. یک دیپلمات منطقهای به اسرائیل هیوم گفت: رهبری حماس برای بررسی آخرین پیشنهاد آمریکایی گرد هم آمده بود، پس از آنکه پاسخ قبلیشان به این پیشنهاد رد شده بود و همچنین برای بررسی پیامدهای ورود نظامی احتمالی اسرائیل به غزه پس از صدور دستور تخلیه امروز.
او ادامه داد: از جمله حاضرین در جلسه: خالد مشعل، خلیل الحیه، زاهر جبارین (که همچنین رابط حماس با ایران است)، حسام بدران، محمد اسماعیل درویش، موسی ابو مرزوق و طاهر النونو.