کد خبر: 246200
A

علی‌اف: کریدور زنگزور شاید ۲۰۲۸ افتتاح شود

رئیس‌جمهور آذربایجان امروز (سه‌شنبه) گفت افتتاح کریدور زنگزور ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۸ انجام شود. او همچنین اعلام کرد که باکو تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را لغو کرده است.

علی‌اف: کریدور زنگزور شاید ۲۰۲۸ افتتاح شود

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، الهام علی‌اف، رئیس‌جمهور آذربایجان تاکید کرد: «در کنار تمام کارهایی که در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی و اجرا هستیم، پروژه کریدور زنگزور نیز از پتانسیل بالایی برخوردار است.»

علی‌اف افزود: «تمام اتصالات جاده‌ای و ریلی در داخل خاک آذربایجان تا اواسط سال آینده تکمیل خواهد شد. امیدواریم که همه چیز به سرعت در خاک سایر کشورها نیز محقق شود و در این صورت، افتتاح کریدور زنگزور ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۸ انجام شود.»

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان امروز و پس از دیدار با «قاسم جومارت توکایف» رئیس‌جمهور قزاقستان همچنین گفت: «آذربایجان تمام محدودیت‌های ترانزیت کالا به ارمنستان را که از زمان اشغال وجود داشته، لغو کرده است. اولین محموله ترانزیتی از این نوع، محموله غلات قزاقستان به ارمنستان بود.»

براساس گزارش خبرگزاری آپا، رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان افزود: «من معتقدم که این همچنین نشانه خوبی است که صلح بین آذربایجان و ارمنستان دیگر فقط روی کاغذ نیست، بلکه در عمل نیز برقرار است.»

علی‌اف در «آستانه» با رئیس‌جمهور قزاقستان دیداری خصوصی داشت و پس از این دیدار، دو رئیس کشور در دومین نشست شورای عالی آذربایجان و قزاقستان شرکت کرده و بیانیه مطبوعاتی صادر کردند.

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر