کد خبر: 246217
A

ترامپ یک تاجر ماری‌جوانا را به عنوان فرستاده ویژه آمریکا در عراق منصوب کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یک کارآفرین و فعال اقتصادی ماری‌جوانا را به عنوان فرستاده ویژه آمریکا در عراق منصوب کرد و او را به دلیل کمک به جذب آرا به نفع خودش در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ستود.

ترامپ یک تاجر ماری‌جوانا را به عنوان فرستاده ویژه آمریکا در عراق منصوب کرد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛  دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یک کارآفرین و فعال اقتصادی ماری‌جوانا را به عنوان فرستاده ویژه آمریکا در عراق منصوب کرد و او را به دلیل کمک به جذب آرا به نفع خودش در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته ستود.

مارک ساوایا بنیان‌گذار شرکت «لیف اند باد» (Leaf and Bud) است، شرکتی برای پرورش و مصرف داخلی کانابیس در دیترویت که تبلیغات گسترده‌ای در سطح شهر دارد و بزرگ‌ترین شرکت این‌چنینی در ایالت میشیگان در غرب میانه آمریکا محسوب می‌شود.

ترامپ روز یکشنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشالنوشت: «درک عمیق مارک از روابط عراق و آمریکا و ارتباطات او در منطقه، به پیشبرد منافع مردم آمریکا کمک خواهد کرد.»

او افزود: «مارک نقش کلیدی در کارزار (تبلیغاتی) من در میشیگان داشت. در آنجا او و دیگران برای به دست آوردن رکورد آراء از سوی آمریکایی‌های مسلمان کمک کردند.»

ماری‌جوانا در عراق غیرقانونی است و این کشور برای پرونده‌های عمده قاچاق مواد مخدر مجازات اعدام در نظر گرفته است.

ترامپ ایالت مهم میشیگان را تا حدی با ایجاد ارتباط با جامعه بزرگ عرب-آمریکایی این ایالت و پرداختن به مسائلی از جمله جنگ غزه به دست آورد.

ترامپ همچنین عامر غالب، یک عرب-آمریکایی دیگر از میشیگان را که شهردار شهر هَمترامکدر منطقه دیترویت است، به عنوان سفیر آمریکا در کویت معرفی کرده است، اما معرفی او در سنای آمریکا پس از بررسی اظهاراتش درباره اسرائیل متوقف شده است.

ترامپ به طور گسترده‌ای از فرستادگان ویژه استفاده کرده است. آنها برخلاف سفیران سنتی، مستقیماً به او پاسخ می‌دهند و نیازی به تأیید سنا ندارند.

ساوایا در شبکه ایکسنوشت که او «متعهد به تقویت شراکت آمریکا و عراق تحت رهبری و هدایت رئیس‌جمهور ترامپ» است.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر