وزارت خارجه چین: به انتخاب مردم سوریه احترام میگذاریم؛ آمادهایم تا در امنیت، ثبات و بازسازی اقتصادی این کشور مشارکت کنیم/ روابط دوستانه خود با دمشق را حفظ میکنیم
وزارت خارجه چین روز دوشنبه ضمن اعلام آمادگی برای حضور در بازسازی اقتصادی سوریه، گفت که برای مشارکت در امنیت و ثبات این کشور نیز آماده هستند.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ وزارت خارجه چین روز دوشنبه ضمن اعلام آمادگی برای حضور در بازسازی اقتصادی سوریه، گفت که برای مشارکت در امنیت و ثبات این کشور نیز آماده هستند.
وزارت امور خارجه جمهوری خلق چین امروز (دوشنبه) از آمادگی پکن برای مشارکت در بازسازی اقتصادی سوریه خبر داد.
سخنگوی این وزارتخانه طی نشست خبری گفت: «ما به انتخاب مردم سوریه احترام میگذاریم و آمادهایم تا در امنیت و ثبات سوریه مشارکت کنیم».
شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «ما روابط دوستانه با سوریه حفظ میکنیم و تعاملات دوجانبه را به مسیر اصلی خود باز خواهیم گرداند».
این دیپلمات چینی در بخش دیگری از صحبتهایش در واکنش به اظهارات نخست وزیر ژاپن درمورد تایوان نیز تصریح کرد: «توکیو باید بیانیههای اشتباه خود را پس بگیرد».
طبق این گزارش، وی در ادامه توضیح داد: «اظهارات نخست وزیر ژاپن به شدت به بنیان سیاسی روابط پکن و توکیو آسیب رسانده است. ژاپن باید از تشدید تنش در روابط بین دو کشور دست بردارد».
وزارت خارجه چین همچنین افزود: «پکن درمورد اظهارات اشتباه نخست وزیر ژاپن درمورد تایوان، به توکیو اعتراض کرده و همچنان به این اعتراض ادامه خواهد داد».