کد خبر: 252428
A
رسانه اسرائیلی جی فید:

جنگنده‌های اسرائیلی با ورود به حریم هوایی عراق تا نزدیک مرز ایران پیش رفتند

رسانه اسرائیلی جی فید، مدعی شد که جت‌های جنگنده ارتش اسرائیل شامگاه گذشته -سه‌شنبه- در جریان تجاوز به حریم هوایی عراق، دیوار صوتی را شکسته و پس از آن از این منطقه دور شدند. این رسانه در گزارش خود مدعی شد که این جنگنده‌ها برای مدت کوتاهی وارد حریم هوایی عراق شده و پیش از بازگشت به اسرائیل، به مرز ایران نزدیک شدند و در طول عملیات، آنچه را که به نظر می‌رسید تمرین‌های پرتاب شبیه‌سازی شده باشد، انجام داد.

جنگنده‌های  اسرائیلی با ورود به حریم هوایی عراق تا نزدیک مرز ایران پیش رفتند

به گزارش سایت دیده بان ایران؛    رسانه  اسرائیلی  جی فید، مدعی شد که جت‌های جنگنده  ارتش اسرائیل شامگاه گذشته -سه‌شنبه- در جریان تجاوز به حریم هوایی عراق، دیوار صوتی را شکسته و پس از آن از این منطقه دور شدند.

این رسانه در گزارش خود مدعی شد که   این جنگنده‌ها برای مدت کوتاهی وارد حریم هوایی عراق شده و پیش از بازگشت به اسرائیل، به مرز ایران نزدیک شدند و در طول عملیات، آنچه را که به نظر می‌رسید تمرین‌های پرتاب شبیه‌سازی شده باشد، انجام داد.

جی فید اذعان داشت که  این عملیات «قماری خطرناک» بود که می‌توانست زمینه‌ساز درگیری دیگری شود.

ساکنان محلی در شرق عراق، به ویژه در استان «میسان» هم از شنیده شدن صدای هواپیما و انفجارهای صوتی خبر دادند که با پرواز جت‌ها در آسمان آن منطقه مطابقت دارد.

 

کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

اخبار مرتبط

ارسال نظر