گفتوگوی وزیر خارجه آمریکا و نخستوزیر عراق درباره ایران
وزیر خارجه آمریکا، در تماس تلفنی با نخستوزیر عراق، ضمن گفتوگو درباره وضعیت زندانیان داعش، بر نگرانی واشنگتن از نفوذ ایران بر ساختار سیاسی عراق تأکید کرد.
به گزارش سایت دیده بان ایران؛ وزیر خارجه آمریکا، در تماس تلفنی با نخستوزیر عراق، ضمن گفتوگو درباره وضعیت زندانیان داعش، بر نگرانی واشنگتن از نفوذ ایران بر ساختار سیاسی عراق تأکید کرد.
وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که مارکو روبیو، وزیر خارجه این کشور، روز یکشنبه در تماس تلفنی با محمد شیاع السودانی، نخستوزیر عراق، درباره انتقال و نگهداری اعضای گروه داعش در بازداشتگاههای عراق و همچنین روابط بغداد و تهران گفتوگو کرده است.
بر اساس بیانیه وزارت خارجه آمریکا، روبیو و السودانی «تلاشهای دیپلماتیک جاری برای اطمینان از بازگرداندن سریع شهروندان کشورها از عراق و محاکمه آنان در چارچوب عدالت» را بررسی کردند.
روبیو در این گفتوگو مدعی شده است که «هر دولتی در عراق که تحت نفوذ ایران باشد، قادر نخواهد بود منافع عراق را در اولویت قرار دهد، این کشور را از درگیریهای منطقهای دور نگه دارد یا شراکتی مبتنی بر منافع متقابل میان ایالات متحده و عراق را تقویت کند».